Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Карбон» (Черкаси) – «Земельник-2» (Кропивницький) – 3:2

7 Лютого, 2021

7 лютого 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІІ тур. ІІ етап. 5-8 місця (Кубок Асоціації футзалу Черкаської області).

“Карбон” (Черкаси) – “Земельник-2” (Кропивницький) –  3:2 (1:0)

Голи: Петришин (2), Біда – Баклан, Бирса

Попередження: немає – Травкін, Кочура, Баклан, Бирса

У цьому матчі мав визначитися володар Кубку Асоціації футзалу Черкаської області. У турнірній таблиці Земельник-2 на три пункти випереджав Карбон. Черкащанам для того, щоб випередити суперника і вибороти почесний трофей потрібно було вигравати з різницею у два голи у рахунку. З урахуванням поставлених завдань, карбонівці з перших хвилин гри побігли на штурм воріт суперника і у першій частині 1 тайму мали двічі відкривати рахунок, але за Земельник-2 двічі зіграв каркас воріт. У черкаської команди при атаках виділявся Колос.

Поступово гра вирівнялася і вже Земельник-2 діяв сміливіше і якби не відмінна реакція голкіпера черкащан Магльованого рахунок на табло міг змінитися.

За одну хвилину до перерви Петришин чітким ударом зі штрафного вивів Карбон вперед – 1:0.

Перша третина другого другого тайму була під контролем черкащан, але Земельнику-2 вдалося вирівняти гру і перейти до більш активних дій біля воріт Карбона. Згодом команді з Кропивницького вдалося зрівняти рахунок. За три хвилини до фінальної сирени гості заробили пенальті, яке реалізував Петришин – 2:1. Потім команди зрівнялися по кількості фолів – по 5.

На останніх секундах зустрічі помилка Біди закінчилася тим, що у їхні ворота влетів другий гол. Карбон ще раз забив, але одного гола було не достатньо, щоб здобути перше місце у боротьбі за Кубок Асоціації футзалу черкащини.