Велике повернення: у Черкасах у складі МСК «Дніпро» створено чоловічу волейбольну команду

3 Серпня, 2021

Услід за відродженням у Черкасах два роки тому у складі муніципального спортивного клубу «Дніпро» жіночої волейбольної команди, до міста повернувся і великий чоловічий волейбол

За повідомленням депутата Черкаської міської ради Руслана Батира (на знімку ліворуч)на минулій сесії депутати Черкаської міської ради проголосували за виділення коштів для створення у складі муніципального спортивного клубу «Дніпро» чоловічої волейбольної команди. Свої виступи волейбольна команда МСК «Дніпро» зі слів директора МСК “Дніпро” Юрія Гончарова (на зніпку праворуч)  почне з чемпіонату України серед чоловічих команд другої ліги.

Нагадаємо, що свого часу, з 1991 по 2007 роки черкаська волейбольна команда «Азот» двічі ставала чемпіоном країни та по чотири рази виборювала 2 і 3 місця.  У 2007 році на базі клубу «Азот», що припинив своє існування, було створено клуб «Імпексагро Спорт Черкаси», який двічі ставав бронзовим та одного разу срібним призером української Суперліги. Але, на жаль, також змушений був припинити своє існування.

Відтепер Черкаси через 10 РОКІВ знову мають свою чоловічу волейбольну команду, яка свій шлях у чемпіонаті України почне з другої ліги.

Відзначимо, що у сезоні 2021/2022 років жіноча команда МСК «Дніпро»  представлятиме Черкаси у чемпіонаті України з волейболу серед команд вищої ліги. Минулого сезону наші дівчата також провели у вищій лізі. А свої виступи у чемпіонаті України волейболістки МСК «Дніпро» почали у сезоні 2019/2020 років з виступу у чемпіонаті країни серед команд першої ліги.