Черкаські боксерки вибороли два перших місця на чемпіонаті України

24 Грудня, 2019

У Броварах проходив чемпіонат України з боксу, участь в якому приймали найсильніші боксери України серед чоловіків та жінок у віковій групі до 22 років.

У жіночому ж турнірі абсолютну більшість нагород здобули боксери міста Києва. В їх активі чотири золотих, дві срібні та п’ять бронзових нагород. Друге місце а активі черкащанок, а почесне третє місце посіла команда Чернігівської області.

Друге командне місце у жіночій першості забезпечили перші місця Анастасії Ковальчук з Умані у ваговій категорії 57 кг та Анастасії  Шпанюк з Черкасу ваговій категорії 81 кг.

За результатами першість у загальному медальному заліку у чоловічому боксерському турнірі посіла команда Київської області, боксери якої здобули три золотих, дві срібні та одну бронзову медалі. На другому та третьому місцях команди міста Києва (два золота, два срібла, одна бронза) та Харківської області (два золота, дві бронзи) відповідно.

Щодо виступу черкаський боксерів, то додому з нагородою повернувся лише один боксер – Олександр Тітаренко з Умані, у якого третє місце у ваговій категорії 49 кг.

На чемпіонаті була виграна ще одна медаль, яка має відночення до Умані. Бронзовим призером чемпіонату став Ігор Харченко (вагова категорія 75 кг) – студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету ім.Павла Тичини, але він є одеситом.