З вихованцями Академії футболу і футзалу у Білозір’ї зустрілись відомі спортсмени

4 Квітня, 2021

Зустріч вихованців академії та відомих спортсменів відбулася в рамках Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab та з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру, що весь світ відзначає 6 квітня.

Гостями стали чемпіон ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі-2018 з академічного веслування Іван Тищенко та стипендіатка відділення, неодноразова переможниця обласних змагань зі спортивної ходьби, учасниця чемпіонатів та універсіад України Катерина Кузьміна. Вони провели захід за напрямком «Чат з чемпіонами та навички лідерства».

Катерина Кузьміна провела активну руханку-розминку із юними спортсменами.

Іван Тищенко розповів про свій шлях до успіху, про важливі нагороди, про непрості тренування й дотримання дисципліни та необхідність завжди йти до своєї мети.

«Якщо є ціль, треба переборювати труднощі на шляху до мети і впевнено досягати задуманого. Я маю мету проявити себе, показати самому собі, що здатний досягти успіху», – відзначив чемпіон.

Юні футболісти ставили безліч запитань, їх цікавило, як потрапили гості в спорт, скільки тренуються, скільки мають медалей тощо. За активність та оригінальні запитання відділення НОК України в Черкаській області відзначило учасників заходу олімпійськими подарунками, а Академії вручили комплект футбольних м’ячів.

Вихованці Академії також долучилися до акції #WhiteCard і гуртом підняли «білі картки» заради миру і спокою в усьому світі.

Джерело: відділення НОК в Черкаській області