Трансляція реваншу Джошуа vs Усик буде безкоштовна для українських уболівальників

4 Серпня, 2022

Про це повідомив уродженець Черкас Олександр Красюк, який є промоутером володаря титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександра Усика

-Так, це подарунок Олександра Усика, бо він за свої гроші одержав ці права і безкоштовно хоче передати всьому українському народу, щоб цей поєдинок кожен охочий українець міг спостерігати у прямому ефірі. Тому станом на сьогоднішній день ми розуміємо, що потрібно зробити максимальну дистрибуцію цього поєдинку. Наші партнери Megogo формуватимуть цей сигнал. Сигнал приходитиме на телеканал «Суспільне».

Наприклад, той, хто не має доступу до інтернету або до Megogo, зможе дивитись цей поєдинок у прямому ефірі на цьому телеканалі. Також цей поєдинок буде на YouTube на офіційному каналі Олександра Усика. І швидше за все цей поєдинок транслюватиме ще один наш партнер — компанія Парі-Матч на своєму сайті та у своєму додатку» – розповідає Олександр Красюк.

Нагадаємо, що Чемпіони Олімпійських ігор у Лондоні Ентоні Джошуа і Олександр Усик зустрінуться у місті Джидда, у Саудівській Аравії 20 серпня, де вони змагатимуться за чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної федерації боксу (IBF) та Міжнародної боксерської організації (IBO). Всі вони зараз належать Олександрові Усику, який переміг у минулому поєдинку за рішенням суддів.