На черкаському КП «МСК «Дніпро» обладнали новий пресцентр

16 Лютого, 2023

Тут створили простір для спілкування представників спортивних команд, федерацій із медіа, аби популяризувати як їхні здобутки, так і активний спосіб життя в цілому. Наразі в ньому планують розпочати запис відеопроекту про спортсменів, які змінили ігрову форму на військову й обороняють українські кордони.

Як розповів директор комунального підприємства Юрій Гончаров, пресцентр облаштували власними силами. На стінах розмістили світлини із життя муніципального клубу та про важливі події, які відбувалися на стадіоні в різні роки.

– Навіть під час війни наші спортсмени продовжують тренуватися та виборюють призові місця на змаганнях різного рівня. Ми створили це місце, аби вони мали де про себе розповісти й цим заохочували молодь займатися спортом, – прокоментував Юрій Гончаров. – Тут зможуть проводити презентації, пресконференції і місцеві команди, і гості із інших міст. Наш простір відкритий і для різних спортивних федерацій.

З новими умовами в адміністративному приміщенні стадіону ознайомилися міський голова Анатолій Бондаренко та заступниця Анастасія Чубіна. Вони подякували працівникам комунального підприємства за роботу в цей складний період та за те, що навіть під час війни дбають про розвиток.