Результати виступу черкащан на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді

17 Липня, 2023

У Еспо (Фінляндія) завершився Чемпіонат Європи з легкої атлетики U-23, де збірна команда України посіла 10 загальнокомандне місце з поміж 23 країн

У складі збірної України Черкащину представляли Ростислав Голубович, Валерія Іваненко-Кириліна та Олексій Кирилін.

Ростислав Голубович змагався в бігу на 400 м з/б, де показавши час 51,84 секунди посів 18 сходинку. Тренується в ОСДЮСШОР (м. Черкаси). Представляє спортивне товариство “Динамо”. Навчається в Черкаському Національному Університеті ім. Богдана Хмельницького. Тренери Старовойтов Олександр Федорович та Василенко Інна Миколаївна.

Валерія Іваненко-Кириліна змагалась в метанні молота і показала результат 60 метрів 79 сантиметрів, що дозволило в підсумку посісти 16 місце. Тренується в школі вищої спортивної майстерності м. Черкаси. Представляє спортивне товариство “Динамо”. Навчається в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України. Тренери Іваненко Олександр Олександрович та Іваненко Оксана Григорівна.

Олексій Кирилін змагався з метання диску, де з результатом 51 метр 48 сантиметрів посів 17 місце. Тренується в ОСДЮСШОР (м. Черкаси). Представляє спортивне товариство “Динамо”. Навчається в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України. Тренери Іваненко Олександр Олександрович та Іваненко Оксана Григорівна.

Джерело: Федерація легкої атлетики Черкаської області