МСК «Дніпро» (Черкаси) і ще 11 учасників III-го етапу Кубку України (волейбол, чоловіки)

28 Листопада, 2023

Стали відомими всі учасники третього етапу Кубка України з волейболу серед чоловічих команд.

На вихідних відбулися ігри 2-го раунду турніру, у якому в одній з груп грала черкаська команда.

За підсумками ігор із кожної з трьох груп до наступного етапу виходили 1 і 2 місця та одна 3-тя команда, у якої найкращі показники серед третіх місць.

У групі «Е» МСК «Дніпро» (Черкаси, вища ліга) виграв усі матчі і з першого місця вийшов до наступного етапу розіграшу кубка:  МСК «Дніпро» – «НУБіП України» (Київ) – 3:0, «Хотинські козаки» (Хотин) – МСК «Дніпро» – 0:3, МСК «Дніпро» – «ХАЕС-НАЕК» (Нетішин)  – 3:1.

Ще одну путівку з цієї групи завоювала команда «НУБіП України» (Київ, перша ліга).

У групі «Ж» 1 місце у ВК «Поділля» (Хмельницький, вища ліга), 2 місце – ВК «Горіш Делятинська ТГ» (Івано-Франківська обл., перша ліга). Також із цієї групи продовжить боротьбу за кубок ВК «Покуття» (Снятин, вища ліга), який фінішував третім, але має найкращі показники серед третіх місць.

Із групи «Д» далі пройшли «Бахмут-ШВСМ» (Бахмут, вища ліга) та  ВК «Кривбас» (Кривий Ріг, вища ліга).

На III-му етапі до цієї сімки нинішніх щасливчиків приєднаються п’ять команд Суперліги-Дмарт – ВСК «Буковина» (Чернівці), «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» (Тернопіль), «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів), ВК «МХП-Ладижин» (Вінниця) і «Решетилівка-Барком-Кажани» (Решетилівка), які минулого сезону фінішували на 5-9 місцях.

Жеребкування 3-го етапу має відбутися 30 листопада 2023 року. На цьому етапі команди також у групах розігруватимуть путівки до наступного раунду, де їх чекають чотири найсильніші клуби Суперліги за підсумками минулого сезону – ВК «Прометей», «Епіцентр-Подоляни», ВСК «Юридична Академія» та ВК «Житичі-Полісся».