Марина Мальована за вихід до 1/8 фіналу ліцензійного турніру на Олімпіаду-2020 позмагається з турчанкою Есри Їлдіз

14 Березня, 2020

Пряму трансляцію поєдинків за участю українців можна переглянути 14 березня на офіційному ОЛІМПІЙСЬКОМУ КАНАЛІ. Початок поєдинків о 14:00.

Дано старт першому ліцензійному турніру на Олімпійські ігри Токіо-2020 для нашого Континенту.

Перші поєдинки (1/16 фіналу) ліцензійного турніру відбудуться, 14 березня. І вже в рамках стартового змагального дня ми вболіватимемо за чотирьох представників нашої команди.

Дасть старт для нашої команди на турнірі в Лондоні Марина Мальована (вагова категорія 60 кг), яка у другій парі на рингу “Б” проведе поєдинок проти турчанки Есри Їлдіз. Переможця цієї пари в 1/8 фіналу чекає російська боксерка.

В шостій парі, на тому ж рингу “Б”, ми вболіватимемо за нашого капітана – Миколу Буценка (вагова категорія 57 кг). Суперником нашого боксера стане представник Данії Фредерік Єнсен.

В заключній парі денної програми змагань триматимемо кулаки за суперважковаговика Цотне Рогаву. Свій дебютний бій на турнірі Цотне проведе проти латвійця Алгірдаса Баніуліса.

Ну а закриватиме змагальну програму для збірної України в рамках стартового змагального дня – Тетяна Коб. В рамках першого кола Тетяна боксуватиме проти азербайджанки Анахнім Агаєва.

Результатами жеребкування та складом пар першого дня змагань ТУТ.

З матеріалами сайту Федерації боксу України