Баскетболісти «Черкаських Мавп-Дніпро» провели майстер-клас для учнів черкаської школи

28 Жовтня, 2023

Гравці баскетбольної команди «Черкаських Мавп-Дніпро» Сергій Кузнецов, Михайло Мітіріч та Джейлен Далкорт та тренер Дмитро Нагорний завітали на урок фізкультури учнів 5-го класу Черкаської ЗОШ №22, де провели майсте-клас, інформує mavpabasket.com

Заняття почалося із традиційної розминки, але вже потім баскетболісти перейшли до демонстрації баскетбольних елементів та вправ. Учні брали участь в бігових змаганнях, естафетах та іграх.

– Дуже важливо залучати дітей до спорту. На мою думку, подібні майстер-класи спонукають дітей займатись баскетболом. Для мене особисто це крутий досвід. Ми весело провели час, і після уроку багато хто з учнів проявив зацікавленість до баскетболу. Сподіваюся, що серед школярів знайдуться ті, хто захоче долучитися до цього виду спорту, відзначає Сергій Кузнецов.

«Це було круто. Бачити реакцію дітей, посмішки на їхніх обличчях. Мені це приємно», – додає американський захисник Мавп Джейлен Далкорт.

«Майстри показують вправи. А баскетбол одна із найпопулярніших ігор в світі, вона дуже динамічна, розвиває всі фізичні якості. Потім мені батьки дзвонять, дякують, кажуть, три дня тільки й розмови про баскетбол», – говорить вчитель фізкультури Черкаської школи №22 Василь Савушкін.

У дітей, які брали участь у майстер-класі, залишилися яскраві враження. «Дуже сподобалося, я побачив баскетболістів, вони дуже високі. Я дуже люблю спорт. Це були класні враження, класно було з ними грати. Найбільше мені сподобалось спілкування з Далкортом» – відзначає учень 5-го класу Андрій Клименко. Вероніка та Лєра розповіли, що інколи грають в баскетбол і поза уроками. Хоча їм більше до вподоби танці та дуже сподобався цей урок і кажуть, що гравці «Мавп» дуже класні.

Джерело: mavpabasket.com