«Дніпро» – «Черкаські Мавпи-Дніпро». 1/2 фіналу Суперліги. Післяматчеві коментарі

15 Квітня, 2024

14 квітня відбувся третій матч 1/2 фіналу плей-оф Суперліги, де «Дніпро» здолав «Черкаські Мавпи-Дніпро» – 78:73 та у підсумку виграв серію ігор – 2:1 і вийшов до фіналу чемпіонату.

Андрій Агафонов, центровий «Черкаських Мавп»:

– Загалом враження не позитивні і не негативні. «Дніпро» заслужено переміг. Бажаю їм вдачі в фіналі. Але сама поведінка, як вони це все роблять. Я бачив їх обличчя, коли було -20. Трохи по-іншому було. А коли гра вже зроблена і ще щось там намагатися готуватися, щось чіплятися, якась штовханина. Це трошки по-дитячому. Там дорослі хлопці: Станіслав Тимофеєнко, Кирило Натяжко, Володимир Конєв. Це якась дитяча поведінка. У цілому гра, серія – супер. Мені дуже сподобалось. «Дніпро» заслужено переміг, це 100%. Я їм бажаю вдачі, ще раз кажу. Але оця кінцівка – трохи дитяча, не можуть себе професіонали так поводити.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– В першу чергу вітаю «Дніпро». Я це завжди роблю, коли програю, вітаю будь-яку команду. Я поважаю їх, вони заслужено перемогли. Як сказав Андрій Агафонов, бажаю їм успіху в фіналі. Я також підтримую Андрія. У нас йде війна в державі. На майданчику ми б’ємось, граємо. Але треба поважати один одного. Мої хлопці завжди поважають свого суперника на майданчику і за його межами. Не буду казати за всю команду, але я не розумію поведінку деяких гравців «Дніпра». Не буду називати імена. Це ганьба. Я цього просто не розумію, відверто кажучи. Навіщо таку серію і такі ігри опускати такою поведінкою?

Сирена повітряної тривоги не завадила нам, але в перші хвилини після неї ми були не готові ментально. Не фізично чи щось таке. Не стримали тиск, допустили мільйон помилок в нападі і захисті, заслужено програли. Хочу сказати велике дякую своїм гравцям за те, як вони бились і грали в цій серії. Вони віддали все, що в них є. Пишаюсь ними. Велике дякую вболівальникам, які підтримають нас протягом всього сезону. Намагаємось робити максимум кожного дня, робити результат.

Джерело: ФБУ