ФК «Юність» (Черкаси) – віце-чемпіони відкритого чемпіонату Броварщини з футболу

20 Лютого, 2023

Вихованці черкаського ФК «Юність» успішно завершили виступ у черговому масштабному турнірі.

Цього разу представники «Юності» змагалися за нагороди  Відкритого чемпіонату Броварщини з футболу серед дітей 2015/2016 років народження. У турнірі брали участь  команди з Києва і Київської області, Черкаської області, Чернігівської та Полтавської областей – усього 16 команд.

Чемпіонат складався з двох етапів – групового і матчів плей-оф. «Юність» на першому етапі фінішували на першому місці у своїй групі і продовжила боротьбу за нагороди «Золотої ліги». У півфіналі юні черкащани обіграли київський «Титан» – 2:0 і вийшли у фінал, де зустрілися з фаворитом турніру, переможцем турніру «ПАМ’ЯТІ ТРЕНЕРІВ АКАДЕМІЇ «ДИНАМО» КИЇВ» – командою «Локомотив» (Київ).

Головний тренер «Юності» Іван Доненко розповів, що фінальний матч для «Юності» почався вдало. Наша команда вела у рахунку 1:0 і 2:1. Проте супернику вдалося заволодіти інціативою у грі і здобути вольову перемогу 2:5. Для здобуття ігрової практики в таких вирішальних матчах, черкаський тренер дав можливість у фіналі зіграти усім своїм футболістам.

Підсумовуючи виступ своєї команди на турнірі Іван Доненко залишився задоволений показаним результатом і грою своїх підопічних.

Кращим гравцем турніру визнано гравця ФК «Юність» Богдана Янкового