ФК «Олександрія» подовжив контракти з молодими гравцями, серед яких черкащанин

2 Червня, 2023

ФК «Олександрія» подовжив ще на рік контракти з гравцями юнацького складу, серед яких вихованець черкаського футболу  Данііл Романенко

Даніїл Романенко дебютував за юнацьку команду ФК «Олександрії» 17 вересня 2021 року  у виїзному матчі проти київського «Динамо» (7:1). Загалом, за кольори олександрійського клубу провів 31 матч, відзначившись одним забитим голом.

Починав Даніїл свою майбутню футбольну кар’єру у сім років у команді СДЮСШОР-Цетус (Черкаси) під керівництвом тренера Романа Халявки. До цієї команди на навчання футболу юнака привів батько. У команді СДЮСШОР-Цетус (Черкаси) освоював ази футболу п’ять років. Сезон 2016/2017 років Романенко провів у складі ФК «Черкаси», граючи у чемпіонаті Черкащини з футболу U-13.

У 2017 році Даніїл переїхав на навчання до Олімпійського коледжу ім.І.Піддубного (Київ). У складі київської команди футболіст грав у дитячо-юнацькій лізі України протягом чотирьох років у вікових категоріях – U-14, U-15, U-16, U-17. Згодом черкащанин отримав запрошення віл команди «Олександрія» U-19, у складі якої грає зараз.