«Шахтар» U19 переміг «Рух»U19 – 2:0, у черкащанина Ющенка гол+результативна дія

22 Вересня, 2023

Матч проти команди «Рух» U19 для вихованця черкаського ФК «МАКС» Олександра Ющенка був лише другим у складі «Шахтаря» U19 у сезоні 2023-2024 років у Чемпіонаті України з футболу серед команд U-19.  

Як вже повідомлялося раніше, черкащанин змушений був пропустити старт сезону через проходження реабілітації після отриманого пошкодження і у новому сезоні українського чемпіонату (U19) зіграв перший офіційний матч лише у минулому турі.

22 вересня перед матчем «Рух»U19  – «Шахтар» U19 львівяни знаходилися на першому місці турнірної таблиці, а їхній суперник на другій сходинці, відстаючи на одне турнірне очко.

Донеччани своїм шансом очолити турнірну таблицю скористалися на усі сто відсотків, вигравши з рахунком 2:0. Приємно відзначити, що велика заслуга у цій перемозі вихованця ФК «МАКС» (перший тренер Сергій Усаковський) Олександра Ющенка. Спочатку на 10 хвилині гри черкащанин завершував свій прохід ударом з під захисника по воротах суперника. Голкіпер лише в останню мить зреагував на удар півзахисника, відбивши м’яч на набігаючого Демченка, який переправив круглого у ворота 0:1. А вже на 23 хвилині Ющенко сам забиває, подвоюючи перевагу своє команди.

Більше у матчі забитих голів не було – «Рух»U19  – «Шахтар» U19 (Кравець, Шелекета, Роспутько, Удод, Огарков (Бац, 79), Лосенко, Ющенко, Бундаш (Янович, 57), Демченко (Гармаш, 65), Цуканов (к) (Тоіров, 57), Глущенко (Пушкарьов, 65))– 0:2.

Ця перемога дозволила донеччанам очолити турнірну таблицю Чемпіонату України з футболу серед команд U-19.

Весь матч

https://www.youtube.com/watch?v=xqQXeLjNeBs&ab_channel=RuhTV