Асоціацію футболу Золотоніського району очолив Віталій Ластівка

28 Жовтня, 2023

За підсумками таємного голосування на обрання голови Асоціації футболу Золотоніського району став Віталій Ластівка випередив Сергія Макаренка на один голос.

За інформацією на сайті ЧОАФ, 27-го жовтня пройшли установчі збори Громадської Спілки Асоціації футболу Золотоніського району, де відбулися Затвердження статуту Асоціації футболу Золотоніського району, вибори голови Громадської Спілки Асоціації футболу Золотоніського району, затвердження заступників, обрання членів виконавчого комітету та обрання ревізійної комісії та органів футбольного правосуддя (Контрольно Дисциплінарного Комітету та Апеляційного Комітету).

На голову Асоціації футболу Золотоніського району претендували 2 кандидати: Ластівка Віталій Михайлович та Макаренко Сергій Юрійович.

Під час проведення установчих зборів перед голосуванням було надано кожному з кандидатів слово, а також кожен з присутніх представників, делегатів та активу мали змогу поставити до кожного кандидата свої питання.

Після обговорення відбулось таємне голосування, і головою Асоціації футболу Золотоніського району став – Ластівка Віталій Михайлович який випередив свого конкурента на 1 голос.

Новообраним головою було запропоновано на посаду заступника голови – Юрія Мазура, а також 9 членів новоствореного виконавчого комітету, до якого увійшли усі представники колишніх районів та міста Золотоноші, ревізійну комісію та органи футбольного правосуддя (Контрольно Дисциплінарний Комітет та Апеляційний Комітет) представники які мали право голосу підтримали голосуванням дані пропозиції.