Черкаський «Дніпро-80» – восьмий серед 32 команд турніру у Києві «Пам’яті Євгена Рудакова»

14 Грудня, 2023

У Києві відбувся Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Пам’яті Євгена Рудакова» серед дітей 2012 року народження, який провели ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Змагання проходили у критому манежі Навчально-тренувальної бази «ДИНАМО» КИЇВ (Конча-Заспа).

У цій віковій категорії за нагороди змагалися 32 команди, серед який були і представники відомих в Україні футбольних шкіл – «Динамо» (Київ), «Металіст» (Харків), «Ворскла» (Полтава), ДАФ «Дніпро» (Дніпро), «Металург» (Запоріжжя) та інших. Повний перелік учасників за цим ПОСИЛАННЯМ.

Серед претендентів на нагороди під керівництвом тренерів Сергія Усаковського та Ігоря Столовицького була команда юнаків 2012 року народження з Черкас – «Дніпро-80».

На першому етапі команди були розділені на вісім груп по чотири команди. Для того, щоб продовжити боротьбу за головний трофей у Golg League командам у групах потрібно було завойовувати перше місце. Черкаський «Дніпро-80» із поставленим завданням впорався на відмінно, набравши у групі «G» найбільшу кількість турнірних очок: «Дніпро-80» – ФК «Вишгород» – 2:0, «Дніпро-80» – «Козак» (Київ) – 1:1, «Дніпро-80» – «Металіст» (Харків) – 1:0.

У Golg League опонентами черкащан були команди  ДАФ Дніпро (Дніпро), ЧЕМПІОН ПБ (Київ) та Динамо (Київ). У боротьбі з потужними суперниками дніпряни проявили характер і велике бажання перемагати. У підсумку «Дніпро-80» фінішував на високому восьмому місці серед тридцяти двох команд престижного всеукраїнського футбольного турніру.