«Слобода» – «Халк» – 1:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

18 Лютого, 2024

18 лютого 2024 р. 2 тур. ІІ етап. Вища ліга. «Cрібна ліга». Матч відбувся без глядачів.

2-ий тур. II етап, Вища ліга, «Срібна ліга». Слобода (Червона Слобода) – Халк (Городище) – 1:3 (0:1)

Голи:Дяченко (22) –  Довгун (15), автогол суперника (25), Лось (28)

Попередження: Куліш, Таранович (обоє Слобода)

Для Халка це завершальна гра у чемпіонаті. У першій грі другого етапу вони поступилися, тому з перших хвилин зустрічі зі Слободою досить активно намагаються атакувати. З іншого боку господарі матчу також демонструють, що мають наміру відсиджуватися в обороні. Незважаючи на усі бажання учасників матчу забити гол, створювати гольові моменти вдається не часто у першій третині матчу.

Коли здавалося, що у першому таймі голів не буде забито, Халк наважився на масований штурм, у завершальні стадії якої Довгун забиває гол «у роздягальню».

Слобода другу половину зустрічі почала зі штурму воріт опонента і після удару Швиденка  могла зрівнювати рахунок, але Халк підстрахувала стійка воріт. Далі свій атакувальний потенціал демонструє вже Халк.

На 22 хвилині червонослобідська командо вдало відзахищавшись організуваласу швидку атаку, яку ударом з гострого кута влучним ударом завершив Дяченко.

На 25 хвилині городищенській команді з другої спроби вдається змусити вдруге у матчі капітулювати голкіпера Куліша – 1:2. Слобода робить відчайдушну спробу зрівняти рахунок, але захопившись атакувальними діями прогавлює контрвипад опонентів, який завершується забитим голом – 1:3.

Попри велике бажання команд забивати голи у ворота суперника, рахунок у матчі більше не змінювався.