Вихованка ФШМ «Явір» (Черкаси) дебютувала за команду «ОФКІП-Динамо» (Київ) U-13

17 Квітня, 2024

Футболістка дорослої групи ФШМ «Явір» (Черкаси) Софія Гордійчук у складі київської команди «ОФКІП-Динамо» (Київ) U-13 у ці дні бере участь у другому етапі дівочої футбольної ліги України 2023/2024 р.р. серед команд до 13 років.

Варто відзначити, що київський «ОФКІП-Динамо» вигравши два матчі – у ЖФК «Сістерс» м. Одеса – 4:0 та збірної Дніпропетровської області – 6:0, достроково здобув путівку до фінального етапу. В обох матчах взяла участь вихованка ФШМ «Явір» Софія Гордійчук і відзначилася двома результативними передачами.

За повідомленням Еріка-Григорія Асцатурова (на знімку разом із Софією Гордійчук), який разом із Давідом Асцатуровим – перші тренери 13-річної футболістки, Софія Гордійчук їхала до команди «ОФКІП-Динамо» (Київ) U-13 на перегляд з правом участі в офіційних матчах.

«На тренуваннях і безпосередньо у перших матчах Софія зарекомендувала себе із найкращого боку і тренери столичного жіночого футбольного клубу запропонували, щоб дівчина продовжила свою футбольну кар’єру у Києві. Також наставник «ОФКІП-Динамо» U-13 дуже розраховує на вихованку ФШМ «Явір» у фінальній частині дівочої футбольної ліги України, де 7-9 травня розігруватимуться нагороди чемпіонату.

Потім Софія Гордійчук повернеться додому для завершення навчального року у загальноосвітній школі і продовжуватиме тренуватися у ФШМ «Явір». А вже наприкінці літа нашу перспективну вихованку очікує початок нового етапу навчання футболу у престижній футбольній школі України», – розповідає Ерік-Григорій Асцатуров.