У футбольних команд МСК «Дніпро» (Черкаси) почався перший навчально-тренувальний збір

3 Лютого, 2020

Третього лютого на стадіоні «Муніципального спортивного клубу «Дніпро» головна і юніорська (U-19) команди зустрілися з керівництвом і тренерами клубу та провели перше тренування

На зустрічі, яка відбулася в прес-холі стадіону, директор МСК «Дніпро» Юрій Гончаров розповів про стан справ у клубі, який зараз знаходиться у стані проходження атестації на отримання ліцензії на участь у чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги сезону 2020/2021 р.р. Також Юрій Гончаров представив новим футболістам, що проходитимуть перегляд у клубі, Ігоря Столовицького, який є головою тренерської ради клубу і відповідатиме за тренувальний процес в обох командах, де в аматорського складу головний тренер Євген Тарасенко, а головним тренером юніорської команди Богдан Жало.

Голова тренерської ради клубу Ігор Столовицький познайомив з планом проведення навчально-тренувальних зборів, протягом який заплановані контрольні зустрічі та участь у турнірі пам’яті Першина В.В.

Почесний президент МСК «Дніпро» Ігор Коломоєць відзначив, що клуб в нинішнє міжсезоння дотримуватиметься принципу формування складів команд із місцевих вихованців.

Після зустрічі футболісти провели перше розминочне тренування.