Гравці дорослої та юнацької команд МСК «Дніпро» поділилися враженнями від проведення НТЗ

13 Лютого, 2020

У розпалі перший навчально-тренувальний збір дніпрян, який проходить у Черкасах на базі центрального стадіону

Ілля Кривденко з команди «Дніпро Ю-19» розповів про те, що найважче дається на першому зборі та улюблені тренуванні:

«Перший тиждень пройшов добре. Тренерський штаб грамотно розподілив навантаження і нам було не так вже й складно на тренуваннях. Звичайно, в середині зборів, вже відчувалася втома в ногах, але думаю це через зміну покриття, тому що окрім тренувань ми ще проводимо ігри в залі. Напевно, це було найважче. У тренувальний процес входять в основному тренування на фізику, але й на полі ми теж працюємо. З ранку у нас найчастіше бігова робота, потім – відпочинок, а вже вечірнє тренування на полі, робота з м’ячами. Бігові доріжки у нас комбінуються з тренажерним залом. У команду прийшло багато нових футболістів, в основному ми раніше або були знайомі або зустрічалися на полі, так що думаю, влитися в колектив у них не буде ніяких проблем. Насамперед, на зборах всі повинні додати в фізичних складових. За планом у нас виїзд до Олександрії двома командами на товариські матчі, думаю, це буде хороший досвід зіграти з сильним суперником, нам це корисно, особливо перед чемпіонатом. Далі, по приїзду, ми зіграємо крайню гру в футзалі і вже будемо готуватися до другого кола чемпіонату України», зазначив футболіст.

 

Олександр Пантелей (основна команд МСК «Дніпро»), розповів про нових футболістів та про тренування у поганих погодних умовах:

«Перший тиждень тяжкий тим, що після великої перериви відразу вступаємо в роботу, вона не така важка, але потрібно кілька днів щоб пристосуватися та звикнути до навантажень. Особисто мені потрібно декілька днів, щоб влитися в графік тренувань. Перші дні тільки тяжко, а потім уже трішки легше. На мою думку, за цей період тренувань, найтяжче – це бігова робота на доріжках. Тренування проходять кожний день по 2 заняття, зранку – бігова робота або тренажерний зал, а ввечері робота з м‘ячем. Інколи буває, що тренуємось лише раз на день, у більшості це через погодні складні умови. Новенькі, які приєдналися до нашої нам допоможуть, адже є гравці з досвідом, які грали на високому рівні і чогось досягли у своїй кар’єрі. Є чому повчитися в них. Команда налаштована на тяжку роботу. Найголовніше –підготуватися якісно до початку чемпіонату України. У всієї команди є бажання грати та тренуватися на 100%. Сподіваюсь, що всі гравці добре підготуються до початку сезону, головне без травм», – розповів Олександр (на знімку).

 

Юлія Глизь