Важлива інформація для команд, які гратимуть у весняно-літньому чемпіонаті Черкащини з футзалу

20 Квітня, 2021

УВАГА! Всі гравці-учасники весняно-літнього чемпіонату Черкащини 2021 року мають бути внесені до Єдиної Бази Даних УФА. Ті гравці, які брали УЧАСТЬ у чемпіонаті України (II ліга) та Черкаської області сезону 2020/2021 років, ВЖЕ ВНЕСЕНІ ДО ТАКОЇ БАЗИ. Гравців, які не грали у згаданих чемпіонатах, але будуть грати у весняно-літньому чемпіонаті Черкащини з футзалу 2021 року, необхідно внести до Єдиної Бази Даних УАФ. ЗМІНА КОМАНДИ НЕ ПОТРЕБУЄ ПО НОВОМУ ВНЕСЕННЯ ДАНИХ У БАЗУ!

Асоціація футзалу Черкаської області повідомляє, як підготувати і які документи необхідно надати для заявки команд у весняно-літньому чемпіонаті області з футзалу 2021 року та внесення гравців до Єдиної Бази Даних УАФ. Заявочна кампанія вже триває. 

ПОКРОКОВІ ДІЇ ПІДГОТОВКИ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗАЯВОК КОМАНД  ДЛЯ УЧАСТІ У ЗМАГАННЯХ І  ГРАВЦІВ В ЄДИНУ БАЗУ ДАНИХ 

 1.Внести у заявочний лист (скачати бланк ТУТ) усіх гравців (згідно регламенту проведення змагань їх має бути не більше 18 осіб). В елетронному вигляді (не сканкопію) заявку необхідно надіслати на електронну пошту cherkassy-sport@ukr.net, а паперовий варіант здати під час заявки.

  1. Гравець повинен заповнити заяву про внесення в Єдину Базу Даних УАФ (якщо він туди не внесений). Скачати бланк заяви ТУТ. Приклад заповнення заяви ТУТ.

Заяву на проведення реєстрації у Єдиній Базі Даних УАФ в електронному форматі .pdf та у паперевому вигляді необхідно подавати під час заявки команди.

  1. Також для реєстрації гравця у Єдиній Базі Даних УАФ подавати у електронному вигляді наступне:

кольорове фото: розмір 360х470 рх у форматі .jpg

документи, що підтверджують особу, якщо гравець не має ID картки громадянина:

  • перша та друга сторінки (на одній стороні одного аркуша!) громадянського паспорту, у форматі .pdf,
  • перша сторінка (на одному аркуші!) закордонного паспорту (якщо такий є), у форматі .pdf.

Документи, що підтверджують особу, якщо гравець має ID картки громадянина:

  • лицьова та зворотня сторона ID картки громадянина (на одній стороні одного аркуша): у форматі .pdf.

Документи, що підтверджують особу, якщо гравець неповнолітній та не має ID картки громадянина:

  • лицьова сторона свідоцтва про народження (на одному аркуші) у форматі .pdf.
  • у разі наявності, перша сторінка (на одному аркуші) проїздного документа дитини у форматі .pdf.

УСІ ДАНІ НА ГРАВЦЯ МАЮТЬ БУТИ В ОКРЕМОМИХ ФАЙЛАХ. НАДАВАТИ ДАНІ НА УСІХ ГРАВЦІВ ОДНОЧАСНО.

УВАГА! Там де необхідно подавати дві різні сторінки документа (громадський паспорт) або лицьову і зворотню сторони документа (ID картки громадянина) для зручності порядок дій наступний:

У паспорті спочатку робиться ксерокопія розвороту, де сторінка 1. Потім на цій же стороні внизу робиться ксерокопія розвороту, де сторінка 2. Після цього робиться сканкопія аркуша з двома сторонами .

Такий же порядок підготовки сканкопії ID картки громадянина.