Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Черкасиобленегро» – «Черкасиенергозбут» – 7:0

1 Грудня, 2019

1  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 2 тур. Зустріч команд вищої ліги.

«Черкасиобленегро» – «Черкасиенергозбут» – 7:0 (3:0)

Голи: Лобов (3), Аргєєв (3), Коркішко

Рахунок у матчі було відкрито на першій хвилині гри. «Взяттям» воріт суперника відзначився «Черкасиобленегро». Забивши «швидкий» гол обленергівці  спробували закріпити локальний успіх, але суперник відстояв свої ворота, хоча Дяку потрібно було добре попотіти, щоб не пропустити ще один швидкий м’яч. Та все ж згодом (на 7 хвилині гри) господарям зустрічі вдалося втілити у забитий гол свою територіальну і ігрову перевагу – 2:0.

«Черкасиенергозбуту» ніяк не вдається налагодити командну гру і вони більшість часу захищаються. А на 11 хвилині гості втретє пропускають у свої ворота м’яч.

Відразу після великої перерви ситуація на майданчику особливо не змінилася і «Черкасиобленегро» продовжував атакувати і забивати: красень-гол забив Коркішко, який у перерві отримав приз як кращий гравець 1 туру у вищій лізі.

А через одну хвилину на табло вже було 5:0. Часу для зміни ситуації у енергозбутівців ще достатньо, але їхній суперник демонструє потужну гру і схоже налаштовані на досягнутому не зупинятися.

Поступово до атак обленергівців почав долучатися їхній голкіпер Сорокін.

Рахунок продовжував збільшуватися і за 4 хвилини до фінальної сирени господарі вигравала з рахунком 7:0 і залишалося лише одне актуальне питання – чи зможе  «Черкасиенергозбут»  забити гол престижу.  Проте до завершення гри рахунок більше не змінювався.