10 серпня відбудеться розіграш призів по благодійних квитках до турніру з футзалу «Кубок Героїв ЗСУ»

9 Серпня, 2022

Визначення володарів призів пройде після завершення матчів фінального туру (10.08.2022 у СК «Будівельник» орієнтовно о 21:00). Але володарям благодійних квитків не обовязково бути присутніми під час розіграшу. Виграшні номери і призи, та де і коли їх можна отримати буде повідомлено на сайті «Черкаський спорт»

Нагадаємо, що благодійні квитки були випущені до благодійного турніру з футзалу «Кубок Героїв ЗСУ», головною метою якого є збір коштів, що будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

Благодійні квитки (вартість одного білета – 100 гривень) можуть придбати усі охочі. Серед тих хто купить квитки відбудеться розіграш призів.

Де можна придбати благодійні квитки:

– в магазині спорттоварів, що знаходиться в адмінбудівлі центрального стадіону (Черкаси, Смілянська, 78);

– під час проведення матчів благодійного турніру з футзалу «Кубок Героїв ЗСУ» – 10 серпня 2022р. (матчі тривають з 18:00 до 21:00). Місце реалізації – суддівський столик.

Номер контактного телефону: 067-775-77-48.

За номерами благодійних квитків будуть розіграні призи, а саме:

– клубна футболка «Бенфіки» (Лісабон, Португалія) сезону 2021-2022 років з автографами гравців команди

– три набори марок «Русскій военный корабль… Всьо»

– п’ять електричних чайників

– СУПЕРПРИЗ

Організатори благодійного турніру з футзалу «Кубок Героїв ЗСУ»: Черкаська міська рада, компанія «Saturn», обласний центр «Спорт для всіх», Асоціація футзалу Черкаської області.

У турнірі беруть участь команди  «Рятівник», «Черкасиобленерго», «Майфон», МСК «Дніпро», «Цетус» і «Служба порятунку». Команди грають в одне коло і змагання фінішують 10 серпня 2022 року.