Футзал. Кубок Черкаської області. МСК «Дніпро» – «Земельник» – 2:3

2 Листопада, 2022

2 листопада. Другий етап. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт»          

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький)  – 2:3 (2:1)

Голи: Лесич, Матвійчук – Манастирний, Лобода (2)

Попередження: Баранник, Лесич, Ольшевський – Манастирний

Уже на стартових секундах гри обидві команди продемонстрували високий настрій на гру. Особливо постарався Земельник і забив швидкий гол. Користуючись психологічною перевагою, після забитого м’яча, команда з Кропивницького ще більше посилила тиск на ворота дніпрян. Черкащанам потрібен був деякий час, щоб налагодити командні зв’язки і на третій хвилині за рахунок швидкісної атаки зрівняти рахунок. Земельник робить спробу повернути перевагу у рахунку, але пресинг дніпрян не дає можливості супернику організувати якісну атаку. З іншого боку помітно, що МСК Дніпро впіймав темп зустрічі і вже сам диктує супернику умови гри і створює гольові моменти. Одна з їхніх атак завершилася на 8 хвилині забитим голом 2:1. Через хвилину у Земельника був вихід три в один і прицільний удар, який Ковальов парирував. Після цього голкіпер дніпрян ще тричі протягом хвилини реагував на потужні удари суперника.

Кінцівку тайму команди провели надактивно, але поспішаючи гравці припускалися багато неточностей. При цьому шанс забити гол у роздягальню був у черкащан.

Другий тайм почався з довготривалої і безуспішної атаки Земельника. Потім слово було за Дніпром, але також без забитого гола.

На 16 хвилині у гостей Лободі вдалося обманути захист дніпрян і зрівняти рахунок – 2:2.

На табло 18 хвилина зустрічі і рівний рахунок. Гра також рівна. Схоже, що команди вже знають що і від кого очікувати. Але на 20 хвилині фланговий удар із середньої дистанції від Лободи, для черкаського голкіпера, який провів гру на високому рівні, виявився складним – 2:3.

Пропустивши третій м’яч Дніпро перейшов на гру з п’ятим, але не завжди виходить це зробити оскільки суперник застосовує пресинг.

Завершальні секунди зустрічі були досить таки нервовими, де дніпряни намагалися зрівняти рахунок, але фортуна у цей день була не на їхньому боці.