«Bakery» (Черкаси) – «Черкаські козаки» – 4:4. Футзал. Першість Черкащини (І ліга).

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

FC «Bakery» (Черкаси) – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 4:4 (1:3)

Голи: Агарін (2), Кравець (23), Белих (22), Нікішов (17) – Кулик (20), Малімон (1, 8), Настенко (3).

Попередження: Агарін, Пустовіт – Собко

Вже 14 секунді зустрічі Черкаські козаки змусили капітулювати голкіпера господарів зустрічі Жежера. Бейкерівці навіть і не зрозуміли, що трапилося і побігли відігруватися. Через дві хвилини рахунок став рівним, але досить скоро гості повернули перевагу в один гол. Схоже, що тренер Bakery Хоменко залишився незадоволеним діями свого воротаря і його було замінено.

Незважаючи на рахунок у зустрічі, гра рівна – це станом на середину тайму. У Bakery Пустовіт намагається своїми активними діями «завести» партнерів по команді, але до результативних дій справа не доходить. А от у Черкаських козаків із створенням і вдалим завершенням атак краще і на 7 хвилині Настенко доводить рахунок до 1:3. До перерви більше забитих голів не було.

Другу частину зустрічі команди почали у не високому темпі. При цьому частіше атакують бейкерівці. Черкаські козаки очевидно перейшли на гру від оборони і така тактика ледь не дала результат, але команду підвела неточність – спочатку «Bakery» врятувала стійка воріт, а потім шкіряна куля влучила у спину голкіпера, коли той на мит розвернувся лицем …. до свої воріт. А далі була контратака господарів зустрічі і забитий м’яч – 2:3. Через хвилину у Козаків з’явився шанс забити четвертий гол, але після удару Кулика за «Bakery» вкотре зіграла стійка воріт. Згодом вже каркас воріт рятує Черкаських козаків.

За чотири хвилини до фінальної сирени гостям матчу нарешті вдалося забити четвертий гол – індивідуальними діями відзначився Кулик. Після цього «Bakery» перейшов до гри з п’ятим.

Завершальні хвилини зустрічі проходять під акомпанемент атак бейкерівців і за 100 секунд до завершення Нікішову вдається скоротити відставання у рахунку до одного гола, через 20 секунд на табло вже рівний рахунок – 4:4.

За кілька секунд до фінальної сирени «Bakery» вкотре врятувала стійка воріт. У підсумку бойова нічия.