«Вектра» – РДС – 3:4. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Вектра» (Черкаси) –  РДС (Михайлівка) – 3:4 (1:0)

Голи: Скворцов (17), Орел (11), Гордієнко – Стрикаль (14), Масоха (24, 24), автогол суперника (18)

Попередження: Ворона (Вектра)

Першу частина 1-го тайму команди провели у більш розміреному темпі, проводячи комбінації з великою кількістю передач. Чому команди не поспішали форсувати події не зрозуміло, оскільки на лавах запасних достатньо гравців, що підняти і тримати високий темп зустрічі.

З наближенням середини тайму гра пожвавішала. М’ячем частіше почали володіти михайлівські футзалісти, особливо коли на майданчику четвірка – Стрикаль, Норенко, Масоха і Шадхін. Але вийшло так, що у першому таймі єдиний гол в активі Вектри, де забитим м’ячем відзначився Орел.

На 10 секунді другого тайму у вектрівців був шанс забивати другий гол, але своєчасний вихід з воріт голкіпера РДС Оришечка А. відвів команду від неприємностей. А через півтори хвилини команді з Михайлівки вдається зрівняти рахунок – дальню стійку замкнув Стрикаль – 1:1.

Коли рахунок став рівним у команд з’явилася швидкість. Переходи від захисту до нападу став інтенсивнішими. Відповідно почали з’являтися гострі моменти біля обох воріт. Спочатку мали шанс забивати вектрівці, але Оришечко О.  і Ворона із близької дистанції били сильно і не точно. Потім був небезпечний момент під час розіграшу штрафного біля воріт Вектри, але Дяк зумів зреагувати на удар.

У середині тайму багатоходова комбінація черкащан завершилася тим, що Скворцов заштовхнув шкіряну кулю у ворота – 2:1. Через хвилину був вихід Стрикаля сам на сам із Дяком, де голкіпер виграв дуель. Але згодом досвідчений кіпер припустився прикрої помилки – 2:2. Досить швидко Вектра повернула свою перевагу у рахунку – 3:2. РДС робить відчайдушну спробу врятувати рахунок, але атакуючи постійно є ризик отримати контратаку.

Остання хвилина зустрічі стала роковою для черкащан та вдалою для РДС і Масохи, два голи якого забезпечили перемогу його команді.