«Композит» – «Рятівник» – 0:4. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Композит» (Ватутіне) – «Рятівник» (Черкаси) – 0:4 (0:2)

Голи: Безродний (9,11), Блонський (20,24)

Першу половину 1-го тайму у свій актив може записати команда з Ватутіне. Господарям зустрічі, де захист цементують досвідчені Білоус і Погрібний, вдавалося стримувати атакуючий потенціал студентів.

На восьмій хвилині голкіпер Композита помилився на виході, чим скористався Безродний – 0:1. Забивши гол, Рятівник діє виважено і не поспішаючи, даючи супернику можливість поатакувати. А ватутінці захопились атакувальними діями, чим скористалися рятівники, провівши результативну контратаку, яку влучним ударом завершив Безродний – 0:2.

Друга половина поєдинку почалася із штурму воріт опонентів з боку Композиту. Але як показує практика першого тайму, рятівники можуть спеціально вдаватися до такої тактики. Хоча як показали зіграні чотири хвилини другого тайму, все таки копозитівці змушують суперника захищатися і при цьому нервувати, бо інколи атаки досить таки гострі. При цьому варто відзначити, що Рятівники отримують шанси збільшувати рахунок, особливо близьким до успіху був Блонський, але м’яч після його удару прийняла на себе стійка воріт.

За 5-ть хвилин до завершення гри Композит переходить до гри з п’ятим і майже відразу міг забивати, але рятівників врятувала стійка воріт. Рятівник відповів своєю атакою, яка була ефективнішою – 0:3.

До завершення зустрічі у ватутінців було ще достатньо часу, щоб змінити ситуацію, але Рятівник зіграв майже без помилок і довів гру до переможного завершення.