«Служба порятунку» – «Карбон» – 4:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Служба порятунку» (Черкаси) – «Карбон» (Черкаси) – 4:2 (1:0)

Голи: Панченко (19), Зєнков (21, 30), Когус – Молоков (30), Яцура (20)

Попередження: Агарін – Яцура

На високих швидкостях команди почали гру з очевидним бажанням забити «швидкий» гол. І напевне більше всього першим забити гол хотіли карбонівці, оскільки на лаві запасних у них один гравець і складно буде протистояти супернику, у якого у запасі 5 польових і один голкіпер. А гандикап в один гол міг допомогти. Проте швидко пролетіли п’ять хвилин і обійшлися вони без забитих м’ячів. Рівна гра, з приблизно рівною кількістю атак. Можливо навіть частіше атакує Карбон. Служба порятунку намагається проводити масовані багатоходові комбінації, вимотуючи суперника фізично.

За чотири хвилини до перерви через сигнал повітряної тривоги  гру було перервано.

Майже півгодинна пауза у зустрічі дозволила командам відпочити, а з іншого боку гравцями було втрачено ігровий темп.

За дві хвилини до перерви Когус із Служби порятунку змусив Магльованого виймати смугастого із сітки свої воріт – 1:0. Забитий гол додав впевненості рятівникам, але з іншого боку змусив карбонівців діяти рішучіше.

Відразу після перерви Шкондін отримав шансзрівнювати рахунок, але зробити прицільний удар не вдалося. Через хвилину вже Молоков на ударній позиції – Котолуп м’яч відбиває.  Поки Карбону за рахунок швидких переходів від захисту до атаки вдається грати гостріше. Але поступово Служба порятунку повертає свій контроль над грою і згодом забиває другий гол. Але не пройшло кілька десятків секунд як Яцура скорочує відставання у рахунку – 2:1. Окрилені успіхом карбонівців побігли зрівнювати рахунок і отримали у відповідь контратаку із забитим голом – 3:1.

Після чергової зміни рахунку команди вдалися до гри без особливих зобов’язань у захисті. Варто відзначити, що у складах обох команд достатньо швидкісних гравців, які у такій ситуації можуть зіграти гостро.

За чотири хвилини до завершення матчу у бік Служби порятунку призначається штрафний, де на вирішальний удар виводять Колоса, удар якого парирував Котолуп. Варто відзначити, що після цього протягом однієї хвилини голкіпер ще тричі рятував свою команду від пропущеного гола.

Далі було слово було за Службою порятунку і забитий гол за 50 секунд до фінальної сирени – 4:1, та все ж останнє слово було за Карбоном.