МСК «Дніпро» – «Земельник» – 2:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький) – 2:5 (1:2)

Голи: Баранник (27), автогол суперника (2) – Манастирний (10), Пастернак (27), Лобода (15, 17,26)

Попередження: Пархоменко (МСК Дніпро)

Дуже важлива гра для обох команд, особливо для молодих хлопців із МСК «Дніпро», яким потрібно вигравати, оскільки вони вже втрачали турнірні очки. Потрібно відзначити, що дніпряни з великим ентузіазмом почали гру, змушуючи суперника захищатися. На другій хвилині черкащанам вдалося свою ігрову перевагу втілити у забитий гол – 1:0. Очевидно Земельник не очікував такого початку і їм був потрібен деякий час, щоб оговтатися від такого старту і перейти до атакувальних дій. З їхнього боку було кілька вдалих дій, але голкіпер МСК Дніпро  Ковальов удари парирував.

На табло 10 хвилина зустрічі. Рівна гра, де команди поперемінно атакують. Дуже часто застосовується пресинг, що заважає командам проводити багатоходові комбінації і бити по воротах.

За дві хвилини до перерви у Земельника Манастирному вдається зрівняти рахунок – 1:1. Цей гол дещо збив з толку дніпрян, чим скористався Лобода – 1:2.

На початку другої половини гри команда з Кропивницького застосовує пресинг при відборі м’яча і зустрічає дніпрян вже на їхній половині поля. Така тактика створила проблеми дніпрянам при організації атак. А згодом у ворота Ковальова влетів третій гол – 1:3. Прогнозовано Дніпро йде вперед, намагаючись розмашистими атаками пройти захисні редути суперника.

Із середини другого тайму дніпряни переходять до гри вп’ятьох. Здавалося, що ось-ось їм вдасться забити гол, але перехоплення м’яча гравцями з Кропивницького поламало усі плани черкащан – 1:4, а через кілька десятків секунд і п’ятий м’яч опинився у воротах господарів зустрічі.

На 27 хвилині дніпрянам забитим голом вдається повернути інтригу у зустрічі – 2:5. Подальший штурм черкащанами кропивницьких воріт більше у цій зустрічі успіху не мав.