«Слобода» – «Цетус» – 3:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

11 Грудня, 2022

11 грудня. 4 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Слобода» (Червона Слобода) – «Цетус» (Черкаси) – 3:3 (1:1)

Голи: Давиденко (9), Макогон (16, 20) – Масло (9), Аргеєв (21), Погребняк (19)

Попередження: Соцький (Цетус)

Досить таки цікаво пройшли перші п’ять хвилин гри. У цей проміжок часу було створено достатньо моментів, щоб рахунок неодноразово змінювався. Особливо небезпечно кілька разів було біля воріт Сорокіна, які ліквідував сам голкіпер.

Далі у грі проти активних дій Цетуса Слобода застосовує пресинг. А коли вдається перехопити м’яч небезпечно контратакує. Одна з таких атак закінчилася забитим голом – 1:0. Після забитого гола червонослобідська команда побігла закріплювати успіх, але Цетус уважно відзахищався і відповів активними діями, які мали успішне завершення – 1:1.

На зустрічних курсах провели команди завершальну третину тайму.

Вже на 24 секунді другого тайму Слобода знову повела у рахунку. Зрозуміло, що Цетус не очікував на такий початок і у відповідь організував масований штурм червонослобідських воріт. Потрібно було черкащанам три хвилини, щоб зрівняти рахунок – забитий гол на рахунку Погребняк. Відразу ж черкащани спробували закріпити успіх, але отримали контратаку і пропущений гол – 3:2.

Поступово у Слободи почала проглядатися втомленість. Натомість черкащани почали виходити на свою крейсерську швидкість, що позначилося на табло – Аргеєв зрівню рахунок – 3:3. Через хвилину до маленьких неприємностей для Слободи додалася і п’ятий фол. Проте 5-ий фол на активності Слободи особливо не позначився, єдине, що тепер атаки були з гаслом – «не фолити!».

Орієнтовно за три хвилини до фінальної сирени команди зробили ставку на атакуючий футзал, без особливих зобов’язань у захисті. На 28 хвилині п’ятий фол з’явився і у Цетуса.

За 77 секунд до фінальної сирени Аргеєв у черкащан втрачає черговий шанс відзначитися забитим голом. Слобода відповідає не менш гострим моментом.

Кінцівку зустрічі Цетус проводив із голкіпером у нападі. Але більше забитих голів у грі не було.