«Майфон» – «Карбон» – 1:3. Футзал. Кубок Черкащини. 1/2 фіналу

15 Грудня, 2022

15 грудня 2022 року. Спортивний комплекс “Будівельник”. Матч проходив без глядачів. 

20:00 «Майфон» Черкаси – «Карбон» Черкаси – 1:3 (0:0)

Голи: Орел – Молоков (2), Капля

Попередження: Авер’янов

Зі стартових хвилин зустрічі команди вдалися до не швидких багатоходових комбінацій. Проте поступово команди почали додавати і у грі почали з’влятися моменти, близькі до гострих. Якщо Майфон вдається більше до командних атакувальних дій, то Карбон частіше розраховує на Колоса, який постійно знаходиться в авангарді атак.

Реальний шанс відкривати рахунок у зустрічі мав Авре’янов, але своєчасний вихід з воріт і реакція Магльованого завадили це зробити.

У середині тайму Майфон почав експерементувати, залучаючи до атак голкіпера Соколовський. Буде це на постійній основі чи по ситуації – поки не зрозуміло.

Команди зіграли вже 10 хвилин, на табло нулі, на полі рівна гра. Порівняно багато не точних передач, хоча команди особливо нікуди не поспішають.

У першому таймі так забитих м’ячів глядачі інтернет трансляції не дочекалися.

На другу половину матчу команди вийшли з більш бойовим настоєм, підтвердження чого були інші і вищі швидкості. Як наслідок – з’явився перший забитий м’яч, який записав на свій рахунок Молоков із Карбона.

Очікувано Майфон побіг відігруватися, але якісного і продуктивного штурму провести не вдалося. З іншого боку Карбон відчув впевненість у своїх силах і при першій нагоді атакує.

На 17 хвилині у Майфона спочатку Вакуленко розминувся з м’ячем біля воріт суперника, далі вже Савченку не пощастило дотягнутися до шкіряної кулі. Наступну хвилину гри м’яч контролює Майфон, але карбонівці, застосовуючи пресинг, не дають результативно провести атаку.

До завершення гри чотири хвилини. «Градус» зустрічі стрімко зростає. Майфон починає нервувати – їм ніби і вдається створювати гольові моменти, але м’яч як заворожений не летить у ворота. А от Карбон, точніше Капля, за дві з половиною хвилини до завершення гри зумів записати у свій актив перехоплення і гол, який він забив майже з центру поля у пусті ворота. Зрозуміло де у цей момент був Соколовський.

Згодом у Майфона Кулініч не реалізує момент і тут же Молоков у відповідь забиває третій гол. Майже відразує майфонівцю Орлу вдалося скоротити відставання у рахунку, але на більше часу не вистачило.

Карбон переміг і вийшов у фінал кубку.