«Черкаські козаки» – «Вектра» – 2:3. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Черкаські козаки» – «Вектра» – 2:3 (0:1)

Голи: Артеменко (21), Настенко (23) – Гордієнко (8), Ворона (22), Каймаков (24)

Попередження: Лавріненко (Вектра)

Вилучення: Настенко  – Білоножко (дві жовті картки)

Досить таки жваво команди почали матч. Уже на стартових секундах поєдинку команди обмінялися гострими атаками, але без забитих голів. Якщо Вектра намагається атакувати флангами (частіше лівим), то у Козаків часто небезпека виходить із центральної осі.

Ближче до середини тайму м’ячем частіше володіють вектрівці і, відповідно, у них більше шансів забити гол. На вістрі атак у гостей матчу виділяється Гордієнко, який спочатку влучив у стійку а воріт, а потім через хвилину забив і гол – 0:1.   Черкаські козаки організовують масований штурм воріт опонентів, де намагаються вивести на ударну позицію Кулика, але Вектра, застосовуючи пресинг, не дає організувати супернику якісну атаку. А от з проведенням свої наступальних дій у них все добре, єдине, що не щастить у вирішальні моменти, як, наприклад, було із Скворцовим і Марущаком, коли вони дивом не змогли переправити шкіряну кулю у ворота козаків.

У перші дві хвилини після перерви ситуація на майданчику особливо не змінилася – рівна гра, з деякою перевагою по проведення атак на боці Вектри.

На 16 хвилині внаслідок швидкої контратаки Черкаські козаки мали шанс зрівнювати рахунок, але Кулику не вистачило долі секунд, щоб замкнути дальню стійку.  Загалом ближче до середини тайму м’ячем частіше володіють Козаки, змушуючи суперника оборонятися, а Дяку демонструвати свою реакція. Зі свого боку Вектра стала грати більше обачніше і якщо атакувати, то робити це обережніше.

Починаючи з 20-ої хвилини у гравців обох команд почастішали втрати м’яча і стало помітно, що на їх діях позначається втома.

На 21 хвилині вдале перехоплення м’яча на своїй половині дозволило у Козаків Гуляшу дати точний пас на Артеменка і рахунок стає рівним – 1:1. Але не пройшло і хвилини, як Вектра знову виграє – 1:2. Через двадцять секунд Настенко знову робить рахунок рівним. Але забивши гол, Настенко залишив команду у меншості, коли за досить емоційне «святкування» гола отримав червону картку. Вектра у кінцівці зустрічі своїм шансом забити гол і перемогти скористалася у повній мірі.