«Юність» – «Композит» – 1:4. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Юність» (Черкаси) – «Композит» (Ватутіне) – 1:4 (0:2)

Голи: Джура (18) – Погрібни (10, 12), Білоус (21), автогол суперника (22)

Попередження: Карбовський (Композит).

Досить швидко пролетіла перша половина тайму, яка запам’яталася обміном гострими атаками. Команди грають порівняно у швидкому темпі команди. Чи вистачить сил підтримувати такий темп Композиту – то питання, оскільки на лаві запасних у них лише два гравці. Натомість у Юності у запасі шість футзалістів. Але як показали подальші події, у гостей матчу досить швидко відкрилося друге дихання і попри супротив черкащан, їм вдалося до перерви забити два м’ячі.

Після відпочинку команди додали у швидкості. У досвідчених композитівців схоже, що і третє дихання відкрилося і вони усіма силами відбивають масовані атаки своїх опонентів, а при можливості гостро контратакують. Юність за середнім віком гравців також до молодих не віднесеш, але грають досить самовіддано і дуже стараються.

Щойно минули три четвертих гри, як черкащанам вдається скоротити відставання у рахунку до одного гола –  1:2.

Захопившись бажанням зрівняти рахунок Юність прогавила контрвипад ватутінців і Білоус забиває третій гол – 1:3. Грати ще було більше трьох хвилин і шанси у черкащан були, щоб врятувати гру, але прикрий рикошет і м’яч у сітці воріт Юності, перекреслили усі надії  зіграти хоча б внічию.

У підсумку  Композит здобув першу перемогу у чемпіонаті і залишив останнє місце турнірної таблиці.