«Земельник» – «Служба порятунку» – 2:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Земельник» (Кропивницький) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 2:2 (0:1)

Голи: Лопушенко (23), Кармалак (17) – Агарін (6), Панченко (22)

Уже на стартових секундах поєдинку Манастирний вибігав з флангу на ворота черкащан, де Котолуп ціною отриманої травми зумів втримати свої ворота сухими, але був замінений на Юхименка. Як показали найближчі події Земельник схоже зробив ставку на швидкий гол. Черкащанам вдалося стримати дебютний натиск суперника і вже самому вдатися до потужних атакувальних дій. Гра на зустрічних курсах на шостій  хвилині гри закінчилася тим, Службі порятунку вдається забити гол – 0:1.

Команда з Кропивницького, пропустивши м’яч, робить відчайдушну спробу зрівняти рахунок і на черкаські ворота організовується потужний «обстріл». Юхименко інколи демонструє дива реакції, але відбивши сильний удар отримав травму руки. Далі продовжувати гру йому було складно і на поле повернувся Котолуп, після отримання медичної допомоги. Щойно він вийшов на майданчик, як парирував небезпечний удар. Наприкінці тайму черкащанам не так часто вдавалося атакувати, проте напевне було зроблено ставку на утримання до перерви переможного рахунку.

На 2 хвилині другого тайму дві помилки черкащан неподалік своїх воріт і настирливість Манастирного привели до забитого гола у черкаські ворота – 1:1. Майже через хвилину міг змінити ситуацію для рятівників розрізний пас Дзюби на Агаріна, але для того, щоб прийняти м’яч Кирилу не вистачило кількох сантиметрів. Земельник відповів тривалою атакою, але також без влучного удару.

На 22 хвилині у рятівників було кілька шанси знову забивати, але спочатку Кулик не встиг замкнути дальню стійку, а потім голкіпер Травкін тричі поспіль виручив Земельник.

За сім хвилин до фінальної сирени Служба порятунку ідеально розіграла введення м’яча від бокової лінії і Панченко без шансів для голкіпера вколотив шкіряну кулю у ворота – 1:2.

Земельник відразу відповідає гострою атакою, де Котолупа підстрахувала стійка воріт. За три хвилини до завершення гри за порушення правил черкащанам 5 командний фол і штрафний удар у бік їхніх воріт, який Земельник виконує результативно – 2:2.

Через хвилину в обох команд стало по 5 командних фоли. Це у завершальні хвилини звичайно може буде стримуючим фактором, але команди не полишають надії вирвати перемогу.

За секунду до фінальної сирени у Панченка був шанс забивати гол, але м’яч оминув ворота.