«ЮГ-2000» – «Слобода» – 5:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Слобода» (Червона Слобода) – 5:4 (1:2)

Голи: Бурлін (6,20), Мачульський (22), Калініч (20), Матвієнко (29 – Метельський (7,12), Семенюк Я. (26), Давиденко (18)

Попередження: Семенюк М. (2)

З великим азартом команди почали зустрічі. Першим міг забивати на другій хвилині зустрічі ЮГ-2000, але м’яч після удару Мачульського влучив у стійку воріт.

На четвертій хвилині матчу суперники з інтервалом у 14 секунд обмінялися забитими голами – спочатку Бурлін відзначився у черкащан, а потім Слобода відповіла тим же – 1:1.

Ближче до середини тайму швидкості впали, більше стало багатоходових тактичних комбінацій. Загалом рівна гра.

На 11 хвилині команди обмінялися дуже гострими моментами, де у центрі уваги були голкіпери і їхня вдала гра. Особливо дісталося Манжелі із ЮГа, якому м’яч влучив у голову.

Вже через дві хвилини Манжелі не вдалося захистити ворота, коли шкіряна куля після сильного удару летіла в його бік – 1:2.

Наприкінці тайму Бурлін мав шанс оформлювати дубль, але замість того, щоб бити по воротах, вирішив дати пас.

Початок другої половини зустрічі пройшов при перевазі Слободи. Потім слово було за черкащанами, але атакували вони великими силами і у них у захисті з’являлися слабкі місця, чим швидко користалися суперники, але не реалізовували моменти.

На 22 хвилині Слободі вдалося результативно розіграти штрафний і забити третій гол – 1:3. Через кілька десятків секунд у команди з Червоної Слободи з’явився п’ятий фол. На цьому їхні неприємності не завершилися і через хвилину Калініч скорочує відставання у рахунку до одного гола – 2:3. Через пів хвилини за перебір командних фолів у ворота червонослобідської команди призначається дабл-пенальті, який реалізує Мачульський – 3:3. Ще через хвилину вже не щастить ЮГу – у їхні ворота влітає необов’язковий гол- 3:4.

За дві з половиною хвилини до завершення гри чергова зміна рахунку – Бурлін у штрафній Слободі обігрався з Манжелою, який стояв біля воріт свого візаві, і зрівняв рахунок. А за 78 секунд до завершення гри черкащани перехопили м’яч, кілька пасів і Матвієнко робить рахунок – 5:4.