«Цетус» – МСК «Дніпро» 4:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Цетус» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 4:3 (1:3)

Голи: Погребняк (11), Сорокін (26), Олійник (28), Коркішко (30) – Файер (8,15), Сіренко (10)

Сьогоднішні суперники досить таки амбіційні. У трьох матчах чемпіонату команди виграли по одному поєдинку, що напевне не могло їх задовольняти. Тож зі стартових хвилин були ввімкнуті максимальні швидкості. Обмінявшись гострими моментами, команди перейшли до реалізації підготовлених атак.

У середині тайму МСК Дніпро розіграш ауту завершив забитим голом – 0:1. Не чекавши такого подарунку цетусівці побігли відігруватися, але зустріли організований супротив від дніпрян, які не лише вдало захищаються, а й гостро атакують. Згодом гостям матчу випало розіграти аут майже у тому самому місці, як і попередній раз і знову шкіряна куля влітає у ворота Сорокіна. Після цього Цетусу потрібно було дві хвилини, щоб підібрати ключ до воріт Пономаренка. Гол у ворота дніпрян забив Погребняк після розіграшу штрафного – 1:2.

Перед самою перервою дніпряни, застосовуючи пресинг, змусили суперника помилитися на свої половині поля і забили третій м’яч.

Очікувано після перерви цетусівці кинули усі сили на штурм воріт опонентів, але масованих і тривалих атак організувати не вдалося, оскільки Дніпро на досягнутому зупинятися не збирався і постійно був заточений на атаку.

Перша половина другого тайму пройшла з перемінним успіхом учасників гри, але без забитих голів.

Починаючи десь з 23 хвилини матчу Цетус вдається до атак із своїм голкіпером і не має права на помилку. А МСК Дніпро із його високим настроєм на гру отримує шанс збільшити перевагу у рахунку. І на 25 хвилині у дніпрянСіренко міг досягти бажаного, але не влучив по м’ячу перед пустими воротами. Як показує досвід,футзальна фортуна такі моменти не прощає і через півхвилини Цетус забив другий гол – 2:3.

На 28 хвилині Гарнага у Цетуса посковзнувся і втратив м’яч, дніпряни його підхопили і Матвійчук мав відмінну нагоду забивати той четвертий гол, але якимось дивом не влучив у ворота. Далі атакацетусівців у відповідь і рахунок стає рівним – 3:3. Забитий гол додає Цетусу ще більшої впевненості і за 13 секунд до фінальної сирени вони виривають перемогу – 4:3.