«Карбон» – «Майфон» – 1:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Карбон» (Черкаси) – «Майфон» (Черкаси) – 1:4 (1:1)

Голи: Молоков (9) – Боярчук (15), Зоря (20), Авер’янов (26), Вакуленко (26)

Попередження: Молоков – Вакуленко, Савченко

Уже другий раз за цей тиждень суперники зустрічаються між собою. Перша гра була у рамках півфіналу кубку Черкащини і тоді переміг Карбон. Щоправда грали команди іншими,  «кубковими» складами.

Маючи на увазі ту поразку, Майфон гру почав активніше від суперника, але справу до забитого швидкого гола довести не вдалося. Зі свого боку карбонівці, стримавши натиск суперника, вдався до атакувальних дій вже зі свого боку. Гра на зустрічних курсах без забитих голів тривала до середині тайму. На 8 хвилині Капля із Карбону відібрав у суперника круглого і організував контрвипад, який завершив Молоков влучним ударом – 1:0.

Після того як рахунок було відкрито, гра втратила стрункість і розбилася на мікроепізоди. У центрі уваги гра голкіперів Маглованого (Карбон) і Ткаченка (Майфон).

За три хвилини до перерви Карбон отримує п’ятий командний фол, але від того не припиняє бути активним в атаці. А через хвилину червоним загорілися фоли і у Майфона.

За 45 секунд до перерви команді Майчука нарешті вдається втілити у забитий гол тривалий штурм воріт Магльованого. А через кілька десятків секунд Молоков порушив на Авер’янові правила і Вакуленко виконав дабл-пенальті, але гол не забив.

Стартові хвилини другої половини зустрічі були за Майфоном, який не один раз мав нагоду забивати. Особливо близькими до успіху був Авер’янов, але із вигідної позиції пробив вище воріт. Та все таки на 19 хвилині гостям зустрічі вдалося забити трудовий гол – 1:2. Через хвилину Вакуленко двічі влучно бив по воротах Карбона і двічі Магльований реагував на складні удари. Після цього майфонівці має ще не одну нагоду посилати круглого у сітку воріт Майфона, але постійно щось заважає. Загалом станом на 21 хвилину захисний механізм Карбона дав збій. Чи надовго, чи зуміє цим скористатися Майфон? Хоча у господарів зустрічі є ще Магльований, якому поки вдається рятувати команду.

На 25 хвилині нарешті майфонівцю Вакуленку вдається розірвати зачароване коло оборони суперника – 1:3. А через сорок секунд Авер’янов доводить перевагу своєї команди до трьох голів – 1:4.

До фінальної сирени ще три хвилини. Майфон починає атакувати з голкіпером, що не дає можливості супернику організувати якісні атаки. До фінальної сирени більше команди голів не забивали.