«Рятівник» – FC «Bakery» – 1:1. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

18 Грудня, 2022

18 грудня. 5 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський  спорт».

«Рятівник» (Черкаси) – FC «Bakery» (Черкаси) – 1:1 (0:1)

Голи: Пекур (22) – автогол суперника (10)

Так склалася турнірна боротьба у п’ятому турі, що у завершальній зустрічі ігрового дня у першій лізі визачалася команда, яка очолить турнірну таблицю на тиждень.

З огляду на поточні завдання, гру команди почали активно, акцентуючи увагу на атакувальних діях. У першій половині тайму більше шансів забивати було у рятівників. Гостро було біля воріт Жежера, коли на майданчику четвірка, де Блонський, Безродний, Кречик і Касян.

Поступово ритм зустрічі впіймали бейкерівці і Рятівник став більше уваги приділяти захисту. Та все ж Рятівник має більше шансів відкривати рахунок у зустрічі. Наприклад Кречик на восьмій хвилині був двічі близьким до успіху, але спочатку м’яч влучив у поперечку воріт, а у другому випадку не зумів проявити точність. Те, що раніше не виходило у Рятівника, вдалося зробити Bakery на 9-тій хвилині  – 0:1. Забитий гол додав впевненості гостям матчу і вони з великим настроєм спробували закріпити перевагу. Зі свого боку студенти активно взялися за гру. Проте усі намагання змінити рахунок до перерви не мали бажаного результату.

Після відпочинку темп зустрічі особливо не зріс. Рівна гра. Команди відповідають атакою на активність суперника. Ближче до середини тайму гравці почали втомлюватися, частіше почали відбуватися заміни. Дещо нервуватися почали рятівники, яким суперник за допомогою пресингу не дає розіграти результативну атаку.

Ближче до завершення гри у Bakery побільшало моментів для того, щоб збільшувати свою перевагу. Виникали ці моменти за рахунок активних атакувальних дій рятівників.

За 100 секунд до фінальної сирени Рятівник провів атаку з п’ятим і майже відразу зрівняв рахунок – 1:1.

Досить таки нервовою вийшла остання хвилина зустрічі, але забити переможний м’яч так і не вдалося нікому забити.