«ЮГ-2000» – «Карбон» – 6:10. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

21 Грудня, 2022

21 грудня. Перенесена гра 3 туру. Матч проходить без глядачів. Пряма трансляція гри на сайті «Черкаський  спорт».

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Карбон» (Черкаси) – 6:10 (1:8)

Голи: Біляк (28), Бабенко (27), Калініч (8), Куць (20), Власенко (22), автогол суперника (29) – Колос (12), Капля (14,15), Молоков (9,26), Шкондін (13, 23), Манасян (4,7,14)

Попередження: Біляк (ЮГ-2000)

Вилучення: Мачульський (ЮГ-2000)

Дуже важлива гра для Карбона, який у чотирьох матчах Екстра-ліги набрав лише одне турнірне очко, тоді як ЮГ-2000 уже виграв два матчі.

Поєдинок команди почали не форсуючи подій. Відчувається впевненість у ногах гравців ЮГа, у якого на лаві запасних 5 польових і один голкіпер. У карбонівців із запасними дефіцит, поки на заміні двоє футзалістів.

На третій хвилині одна з небагатьох атак Карбона закінчилася ударом Манасян з носака, до чого не був готовий Манжела – 0:1. ЮГ-2000 побіг відігруватися, до чого виявився готовим суперник. А в одному з моментів карбонівці відбили небезпечний удар Калініча і відразу запустили Манасяна на зустрічі з голкіпером господарів поля і рахунок став 0:2. Через 30 секунд після виконання штрафного Калінічем, карбонівці вже підправили м’яч у свої ворота – 1:2. Але не пройшло і хвилини, як Молоков швидкий перехід від захисту до атаки завершив голом – 1:3. Пройшла половина тайму, а команди на двох забили вже чотири голи. При цьому гра проходить у середньому темпі. Єдине, що у діях ЮГа інколи помітна поспішність.

На 11 хвилині Манжела вирішив допомогти своїм хлопцям в атаці, але вийшло так, що суперник скористався, що ворота були пустими – гол забив Колос – 1:4. Можна відзначити, що у Карбона та ситуація, коли залітає все. ЮГу поки не щастить, а деяка самовпевненість, що була на початку гри перетворилася у розпач. А за три хвилини до перерви вп’яте круглий влітає у ворота гостей матчу, а згодом і шостий гол. Це сталося внаслідок атак ЮГа разом зі свом голкіпером. Авантюрна гра зелених згодом дозволила зелено-чорним збільшити перевагу спочатку до шести, а потім семи м’ячів. Наприкінці тайму нерви не витримали у Мачульського, за що був вилучений з гри.

Старт другої половини зустрічі ЮГ-2000 провів з трьома польовими і при зумів не пропустити, навіть міг забити гол, але Бурліну не пощастило.

Коли склади стали рівними, ЮГ-2000 продовжував атакувати зі своїм голкіпером. Часу, щоб створити диво у них було достатньо, але Карбон грав спокійно, захищався впевнено, а коли виникала можливість атакувати робив це не поспішаючи.

На 22 хвилині рахунок змінився вдесяте у грі – гол на свій рахунок записав Куць – 2:8. Через хвилину Власенко скоротив відставання у рахунку до 5-ти голів. ЮГ-2000 продовжує грати з п’ятим, але в одній з атак обрізався, чим скористався Шкондін – 3:9. Після цього рахунок змінювався ще не одноразово, але Карбон перемоги не втратив.