FC «Bakery» – «Юність» – 6:5. Футзал. Першість Черкащини (І ліга)

28 Грудня, 2022

28 грудня. 6 тур. Матчі проходять без глядачів.

FC «Bakery» (Черкаси) – «Юність» (Черкаси) – 6:5 (2:3)

Голи: Белих (6,18), Онученко (7), Нікішов (15,16), Вечірній (21) – Соломка (2), Доненко (9,10), Моторний (16), Музика (24)

Напевне «Bakery» не очікував такого початку зустрічі, але вже на першій хвилині Жежер змушений був виймати круглого із своїх воріт. Потрібно було, щоб пройшов ще деякий час, щоб господарі зустрічі прийшли до тями від пропущеного гола. А от Юності вдалий початок додав впевненості. Але чергова зміна рахунку відбулася не відразу. Лише всередині тайму бейкерівцям вдалося забити гол і зрівняти рахунок. Через хвилину після цього Онученко скористався помилкою на виході голкіпера Юності і вивів свою команду вперед. Ще через хвилину помиляється на виході вже голкіпер Bakery, чим скористався Доненко – 2:2. А ще через кілька десятків секунд Доненко за рахунок свої індивідуальних дій з гострого кута забиває третій м’яч – 2:3.

Незважаючи на різні цифри на табло, на майданчику рівна гра у середньому темпі із прискореннями під час атак. Ближче до перерви бейкерівцям вдається заволодіти інціативою у грі, але її втілити у забитий м’яч не дав суперник.

Вже на шостій секунді другої половини зустрічі Доненко міг для Юності забивати четвертий гол, але сам на сам з голкіпером не зумів його обіграти. Далі була довготривала осада воріт гостей зустрічі, яка на 14 хвилині завершилася голом від Нікішова – 3:3. Ще через 20 секунд Нікішов знову забиває – 4:3. Юність відразу йде в атаку, де м’яч отримує Моторний і рухається повз мов зачарованих суперників у бік воріт і зрівнює рахунок – 4:4. Командам ще грати майже 10 хвилин.

Далі Bakery намагається грати першим номером, але суперник не дає багато часу на підготовку атак і при першій нагоді контратакує.

На 18 хвилині Белих у бейкерівців наважується на удар із середньої дистанції з лівого флангу атаки і у підсумку змушує опонентів виймати смугастого із своєї сітки воріт – 5:4. Юність намагається повернути рівновагу у рахунку, але помітно, що сили починають покидати їх. А от бейкерівці додають у швидкості і відразу досягають мети – 6:4. Після цього  Bakery починає грати з оглядкою на свої ворота. Юність намагається повернути інтригу у зустріч.

На швидкісні дії у кінцівці зустрічі вже в обох команд не вистачило сил. Проте Юності за чотири секунди до фінальної сирени вдається забити п’ятий гол – 6:5. Далі була фінальна сирена.