8 січня фінішує “трансферне вікно” у Чемпіонаті Черкащини з футзалу

7 Січня, 2024

Гравці, які будуть заявлені у трансферне вікно з 01 по 08 січня (включно) 2024 року, зможуть грати за свої нові команди із 7 (сьомого) туру Чемпіонату Черкащини з футзалу серед команд Екстра-ліги і Вищої ліга, який має відбутися 14 січня 2024 року, та у наступних матчах сезону 2023-2024 років.

Щоб відзаявити гравця чи гравців, клуби мають надіслати сканкопію листа на електронну адресу cherkassy-sport@ukr.net, а оригінал листа надати організаторам змагань:

ПРИКЛАД ЛИСТА:

Асоціації футзалу Черкаської області

від _______________________________ (назва клубу чи команди)

Просимо відзаявити із ________________ (назва клубу чи команди)

Наступних гравців:__________________________  (вказати повністю прізвище, імя, по батькові і дату, місяць і рік народження кожного гравця).

Керівник/президент команди: _________________ (підпис, прізвище, ім’я, по батькові, печатка)

Для дозаявки нових гравців необхідно надати Заявочний лист на участь у змаганнях, який знаходиться за цим ПОСИЛАННЯМ. Також від кожного нового гравця має бути заява для внесення гравця у базу даних за нову команду. ЗАЯВА за цим посиланням.

Увага! Вносити у список лише нових гравців.

Заявочний лист і заяви від гравців (сканкопії) надіслати на електронну адресу cherkassy-sport@ukr.net, а оригінали надати організаторам змагань.

ДО УВАГИ! Відзаявка і дозаявка гравців проводиться виключно у трансферне вікно – із 01 по 08 січня (включно) 2024року.

Усі матчі, що були перенесені у першій частині змагань, дограватимуться за ЗАЯВКАМИ та ПРОТОКОЛАМИ (якщо матч був зупинений і згідно регламенту перенесений) до 31.12.2023 року.