Деталі наради представників команд, організаторів і арбітрів Екстра-ліги та I ліги Черкащини з футзалу

5 Січня, 2023

Відбулося обговорення поточних питань та підведення підсумків ігор 1-6 турів, що зіграні

На початку зустрічі Президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров повідомив про відкриття трансферного вікна в Екстра-лізі та Першій лізі Черкащини, яке триватиме до 10 січня 2023 року включно та особливості відзаявки та дозаявки командами гравців. Футзалісти, які будуть заявлені у трансферне вікно з 03 по 10 січня 2023 року, зможуть грати за свої нові команди у 7 (сьомому) турі Чемпіонату (Екстра-ліга) і Першості (1 ліга) Черкащини з футзалу, який має відбутися 15 січня 2023 року, та у наступних матчах другого кола. Які документи командами потрібно подавати за цим ПОСИЛАННЯМ.

Щодо проведення перенесених восьми ігор 1, 3 та 6 турів, що мали відбутися у 2022 році, але через поважні причини були перенесені, або зупинені і перенесені, то представниками команд було погоджено, що дограватимуться вони за заявками і протоколами (стосується ігор, що були початі, але через повітряну тривогу зупинені і перенесені) до 31.12.2022 року. Навіть, якщо ці матчі відбуватимуться після 15 січня 2023 року.

Від суддівського комітету виступив Олег Гопка, який дав роз’яснення по деяких ситуаціях, що виникали або можуть виникнути під час проведення ігор та дав відповіді присутнім на їхні питання.