«Вектра» – «Композит» – 0:0. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

8 Січня, 2023

08 січня 2023 року. Перенесена гра 1 туру. Матч проходив без глядачів.

«Вектра» (Черкаси) – «Композит» (Ватутіне) – 0:0

Попередження: Дяк В., Ворона (обоє Вектра)

Зі стартових хвилин гри команди акцентували увагу на атакувальні дії. Перша половина тайму пройшла у рівній боротьбі, з рівномірним обміном атаками. З огляду на турнірне становище суперників, ця гра для обох важлива. Особливо для Вектри, для якої перемога дозволить покинути передостаннє місце турнірної таблиці та дозволить наздогнати та обігнати Композит.

У другій половині тайму команди почали частіше бити по воротах з дальньої дистанції, але багато ударів мимо воріт.

Ближче до перерви Композит має більш втомлений вигляд, чим намагаються скористатися черкащани і мають багато шансів забивати, але на відпочинок усі пішли без забитих голів.

Перші три хвилини другого тайму команди обмінювалися гострими атаками. У цьому проміжку гри більш небезпечні атаки вдавалося організовувати Вектрі.

На 18 хвилині гості зустрічі мали відмінний шанс відкривати рахунок у зустрічі, але Погрібний не зумів замкнути дальню стійку після філігранного пасу від Білоуса. Через хвилину вже сам Білоус міг забивати, але Дяка підстрахувала стійка його воріт.

Тут Вектра організовує кілька контрвипадів, де були дуже близькими до забитого гола, але не реалізовує свої моменти. Потім була черга за Композитом і його відповідь нереалізованими моментами.

До завершення гри 3 хвилини. Ціна помилки стрімко зросла, але команди це не зупиняє.

За дві хвилини до завершення гри Композит переходить до гри з п’ятим і черкащани ледь не поплатилися за свої нереалізовані моменти впродовж гри. Тут потрібно віддати належне голкіперу черкащан Дяку, який у відповідальний момент зіграв відмінно. У підсумку нічия, якою, напевне, більше задоволений Композит.