«Слобода» – «Служба порятунку» – 2:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

8 Січня, 2023

08 січня 2023 року. Перенесена гра 1 туру. Матч проходив без глядачів.

«Слобода» (Червона Слобода) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 2:4 (1:1)

Голи:Макогон (15), Дяченко (22) – Магльований (17,18, 30), Кулик (20)

Попередження: Давиденко (Слобода)

Вилучення: Макогон (червона картка за агресивну поведінку)

Черговий матч ігрового дня, який був перенесений через повітряну тривогу. У листопаді команди зіграли дві з половиною хвилини і при рахунку 0:0 поєдинок було перервано.

Станом на восьме січня результат зустрічі для обох команд важливий, а особливо для Слободи, яка у турнірній таблиці на останньому місці, щоправда провела лише одну гру.

Рівна гра протягом дев’яти хвилин була з невеликою кількістю гольових моментів. А потім сталася дитяча помилка голкіпера черкаської команди і Макогон відкрив рахунок у грі – 1:0. Забитий гол додав впевненості червонослобідській команді і вони стали діяти більш рішучіше. Через хвилину після забитого гола Слобода мала відмінний шанс знову забивати, але не пощастило.

За дві хвилини до перерви Магльований у рятівників замість того, щоб віддавати пас партнеру по команді, несподівано пробив і рахунок став рівним – 1:1. Через хвилину після цього господарі зустрічі записують собі в пасив нереалізований момент.

На перерву команди пішли при нічийному рахунку.

На початку Магльований вчасно підставив ногу під м’яч і Служба порятунку вже попереду – 1:2. Слобода організовує штурм воріт опонентів, але на тривалу осаду не вистачає очевидно ресурсів. Потрібно зазначити, що на лаві запасних у червонослобідської команди всього один гравець, тоді як у Служби порятунку в запасі шість польових і один голкіпер.

Згодом черкащанам вдається чергову швидкісну атаку довести до логічного завершення – 1:3.

На 20 хвилині Панченко і Кулик з інтервалом у 10 секунд мали відмінні шанси збільшувати перевагу над суперником, але у відповідальні моменти не зуміли вирішити питання. Через півтори хвилини за нереалізовані моменти у ворота Служби порятунку прилетіло покарання у вигляді гола від Слободи – 2:3. За 1 хв. 16 секунд до завершення гри Семенюк Я. міг вже зрівнювати рахунок, але не зумів цього зробити із вигідної позиції.

У завершальні секунди гри Магльований оформлює хет-трик і ставить крапку у зустрічі.