«Черкаські козаки» – ФК «Черкаси» – 4:0. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів.

Перша ліга. «Черкаські козаки» (Черкаси) – ФК «Черкаси» – 4:0 (1:0)

Голи: Кулик (4,15), Шулежко (18), Железняк (20)

Попередження: Безгуба (Черкаси)

Активнішими на старті зустрічі були гості матчу, які у трансферне вікно активно попрацювали і значно підсилили свій склад досвідченими гравцями.

Черкаським козакам потрібен був деякий час, щоб розібрати з тактикою опонентів і вже самому перейти до атакувальних дій. На 8 хвилині Козакам вдався швидкий перехід від захисту в атаку і рахунок у було відкрито – 1:0.

Далі, до перерви, на майданчику рівна боротьба, де команди обмінювалися атаками, які іноді були гострими.

Друга частина поєдинку почалася з атак Козаків, де активність проявляє Пустовіт. Черкаси відповіли тривалою атакою, які проводять разом зі своїм голкіпером.

14 хвилина зустрічі – Черкаси втратили м’яч на чужій половині поля, який швидко був переадресований на Кулика, якому залишалося лише піставити ногу, шоб шкіряна куля закотилася у ворота – 2:0.

На 17 хвилині Черкаси знову помиляються при атаці з голкіпером і м’яч втретє влетів у їхні ворота – 3:0.

Черкаські козаки, маючи гарну перевагу у рахунку, побігли забивати ще, але команда Безгуби відстояла свої ворота і продовжила атакувати вп’ятьох. Те що, така тактика для Черкаських козаків не є складною, вони підтвердили за чотири хвилини до завершення зустрічі – 4:0.

У ФК Черкаси ще був час, щоб кардинально змінити ситуацію і були для цього моменти. Але у відповідальні моменти їм або не щастило, або підводила не точність.