«Юність» – «Вектра» – 3:3. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів.

Перша ліга. «Юність» (Черкаси) – «Вектра» (Черкаси)–3:3 (1:3)

Голи: Моторний (10), Доненко (11), автогол суперника (5) – Гордієнко (8), Орел (24), Каймаков (24)

Попередження: Музика (Юність)

Вилучення: Музика – пряма червона картка (Юність)

З великим азартом команди почали гру, намагаючись забити швидкий м’яч. Десь більше активнішими були вектрівці, але коли у Юності шкіряна куля потрапляла до Доненка, то гості вже мали захищатися.

На 5 хвилині атака Юності завершилася тим, що круглий залетів у ворота Вектри від її гравця – Орла –1:0. Через 15 секунд у господарів зустрічі був шанс збільшувати перевагу у рахунку, але Доненко при виході сам на сам з Дяком далеко відпустив від себе м’яча.

Вектрі потрібно було дві хвилини, щоб підібрати ключ до воріт суперника. Сталося це під час розіграшу штрафного – 1:1.Далі Вектра посилила тиск на ворота Юності і мала не один момент забивати, але не вдалося. А от Юність грає результаивно – спочатку Моторний ударом з 11-12 метрів не дав шансів Дяку зреагувати на цей удар, а через хвилину Доненко перехопивши м’яч, пробіг лівим флангом і гарматним ударом у ближню дев’ятку робить рахунок 3:1.

На початку 2 тайму Білоножко небезпечно пробиває вздовж воріт Юності, але партнер по команді не встиг на цей пас. Далі гравці Вектри двічі поспіль в одній атаці не влучали у ворота з вигідної позиції.

Стримавши штурм Вектри, Юність поновила зі свого боку проведення атак. Але робить це обережно, намагаючись не втрачати м’яч. Та все ж Вектра у своїхтатакахтнаполегливіша.

За дві з половиною хвилини до завершення гри у Юності Музика отримав пряму червону картку і залишив свою команду у меншості.

Завершальні хвилини зустрічі Вектра провела на половині поля суперника. За 30 секунд до фінальної сирени Орлу вдається скоротити відставання у рахунку до одного гола – 3:2. Далі вже були рівні склади.

За 6,5 секунди до завершення гри Каймаков у Вектри зреагував на відскок м’яча і зрівняв рахунок – 3:3.