«Композит» – FC «Bakery» – 4:6 . Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів.

Перша ліга. «Композит» (Ватутіне) – FC «Bakery» (Черкаси)  – 4:6 (2:4)

Голи:Гаврильченко (2), Пужанівський (10, 22), Погрібний (24) –  Агарін (3), Белих (5), Нікішов (7), Березюк (12),  Онученко (20, 24)

Попередження: Дудник, Білоус – Хоменко, Кравець, Джиоєв, Онученко

Вилучення: Пужанівський (Композит)

Першими рахунок відкрили бейкерівці. Але Композит відносно швидко зрівняв рахунок. Проте настрій черкащан на гру шалений і вони до середину тайму забивають ще два голи – 1:3. До цього часу у них і 5 командних фолів. А що ж Композит? Отримавши від суперника пропозицію грати на максимальних швидкостях, вони більше уваги приділили нападу ніж захисту. Згодом і четвертий м’яч влетів у ватутінські ворота. Після цього Композит переходить до атак з п’ятим і за півтори хвилини до перерви змушують Жежера капітулювати – 2:4. У кінцівці тайму команди обмінялися гострими атаками, але без забитих м’ячів.

Другу половину зустрічі Композит почав грати з п’ятим і потрібно відзначити, що їм вдалося змусити суперника думати про захист своїх воріт. У перші 6 хвилин другого тайму рахунок у зустрічі міг неодноразово змінюватися, але цифри на табло не змінювалися.

За чотири з половиною хвилини до фінальної сирени у Bakery 5 фолів. Але майже відразу після цього черкаській команді вдається забити п’ятий гол, що до максимуму ускладнило ними виконання головного завдання.

На 20 хвилині Композит скорочує відставання у рахунку до двох голів – 3:5. А через 20 секунд після цього у ворота бейкерівців був призначений дабл-пенальті, але Хоменко виграв дуель у Білоуса. Далі Композит залишається у меншості. Потім черговий дабл-пенальті у черкаські ворота– і знову ватутінці його не реалізують. Проте вже у більшості Композит за 1 хвилину 6 секунд до фінальної сирени забиває черговий гол – 4:5. Bakery біжить в атаку і забиває такий важливий для них гол – 4:6.