«Майфон» – «Слобода» – 5:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів

«Майфон» (Черкаси) – «Слобода» (Червона Слобода) – 5:3 (2:1)

Голи: Авер’янов (9,18), Зоря (14, 20,30) – Лавський (13,17), автогол суперника (29)

Так склалося, що обидві команди до цього поєдинку показали не той результат, на який вони розраховували.

Зі стартових хвилин учасниками зустрічі прогнозовано був зроблений акцент на атакувальні дії. Гра на відносно швидких зустрічних курсах тривала 4-5 хвилин. Не досягнувши необхідного ефекту, команди вдалися до більш підготовлених атак. Згодом черкащанам вдається провести якісну атаку, яка завершилася влучним ударом – 1:0. Така зміна рахунку змусила Слободу діяти активніше. На 13 хвилині при рівній грі Лавський у гостей матчу знаходячись по центру воріт із 8 метрів більярдним ударом у правий від Соколовського кут воріт зрівнює рахунок – 1:1.

Через дві хвилини у Майфона атаку почав розрізним пасом вперед Орел. Результативне завершення – за Зорею – 2:1.

 

На початку другого тайму Слобода внаслідок швидкого переходу від захисту своїх воріт до нападу, вдруге у матчі зрівнює рахунок. Тут необхідно зазначити, що у цей момент гравець Майфона через отримане пошкодження лежав на паркеті і не міг допомогти своїм у захисті.

Чергова зміна рахунку змушує майфонівців додати у швидкості і згодом вони втретє у грі виходять вперед.

Через кілька хвилин Дашко мав відмінний шанс збільшувати перевагу своєї команди, але в останню мить гравець Слободи вибив м’яч, який летів у пусті ворота. Далі було слово за командою із Червоної Слободи, яка організувала масований штурм воріт черкащан, але суперник не дав зробити прицільний удар.

За шість хвилин до фінальної сирени Зоря ударом майже із нульового кута забиває дуже важливий м’яч – 4:2.  Слобода переходить до проведення атак з п’ятим. Напевне ризик у даній ситуації виправданий.

За дві хвилини до завершення гри Червоній Слободі вдається якісно провести атаку вп’ятьох – 4:3.

За 43 секунди до завершення гри Зоря зумів правильно розпорядитися м’ячем, який йому пасували партнери по команді, і ставить, як з’ясувалося згодом, крапку у зустрічі.