«Карбон» – МСК «Дніпро» – 8:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів.

«Карбон» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 8:5 (2:3)

Голи: Тенжицький (4), Молоков (17, 19, 23, 24), Миць (2, 28, 29) – Баранник (8, 14), Лесич (20), Завгородній (17), Ольшевський (13)

Вилучення: Молоков (за дві жовті картки) – Сіренко (за дві жовті картки)

Доволі таки несподіваним для дніпрян вийшов початок зустрічі. Вже на четвертій хвилині вони програвали з різницію у два голи – 2:0.

Для команди тренерів Халявки і Пархоменка потрібен був деякий час, щоб заспокоїтися і перейти до планомірних атакувальних дій. А згодом їм вдається скоротити відставання у рахунку до одного гола. Забивши гол дніпряни продовжують атакувати. Захопившись атакувальними діями Дніпро пропустив прохід Молокова, який вийшов сам на сам з Пономаренко і ледь не забив.

На 12 хвилині у МСК Дніпро Ольшевський зумів влучним ударом завершити якісну командну атаку.

Карбон спробував повернути перевагу у рахунку і мав для цього кілька нагод. Проте на перерву у гарному настрої пішли дніпряни, яким вдалося результативно розіграти кутовий.

Другу половину зустрічі активніше почали карбонівці. А на 17 хвилині Молоков дальнім ударом з лівої ноги змусив Пономаренка виймати шкіряну кулю із воріт – 3:3.

Далі події почали відбуватися у пришвидшеному режимі. Після того як рахунок став рівним, МСК Дніпро організував результативну атаку із влучним ударом від Завгороднього – 3:4. Та не проходить і двадцяти секунд як Молоков знову зрівнює рахунок – 4:4.

Наступного забитого гола необхідно було чекати більше хвилини – його у свій актив записав Лесич із Дніпра. За неписаним сценарієм попередніх хвилин гри, наступний гол був від Карбона і удару з лівої від Молокова – 5:5.

Далі розвиток подій на майданчику дещо змінився. Дніпряни захопившись атаками дозволили Молокову перехопити м’яч і забити свій черговий гол.

Далі команди грали між собою в обмежених складах – через отримання другої жовтої картки майданчик залишили – Сіренко у Дніпра і Молоков у Карбона.

За дві з половиною хвилини дніпряни перейшли на гру з п’ятим і допустили перехоплення суперником м’яча, який влетів у їхні ворота – 7:5. Через кілька десятків секунд у ворота Дніпра за попередніх обставин влетів і восьмий м’яч.