«Цетус» – «Служба порятунку» – 2:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

15 Січня, 2023

15 січня 2023 року. 7 тур. Матч проходив без глядачів.

«Цетус» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 2:1 (1:1)

Голи: Кіркішко (3), Олійник (30) – Кулик (15)

Попередження: Скороходов, Кіт (обидва – Цетус)

Зустріч сусідів по турнірній таблиці має важливе значення для обох. Тож з перших секунд поєдинку команди почали діяти максимально уважно і зібрано.

Фланговий прохід Коркішко і його гарматний удар виявився надскладним для голкіпера рятівників Котолупа – 1:0 на старті гри. Цей гол дав можливість Цетусу більш ретельніше і особливо не поспішаючи готувати атаки. З іншого боку – Службі порятунку потрібно діяти більш напористіше.

Далі гра у першому таймі проходила у рівній боротьбі, де команди обмінювалися атаками, серед який були і небезпечні, але не доведені до логічного завершення.

За 40 секунд до перерви гравцям Служби порятунку вдалося вивести на ударну позицію Кулика, який зумів пробити повз Сорокіна, що необачно залишив ворота.

На другій хвилині другого тайму Цетус міг знову вести у рахунку, але Олійник не зумів замкнути дальню стійку після пасу вздовж воріт.

Поступово градус зустрічі почав ще більше зростати. Гравці стали більше помилятися, бо поспішають при передачах. Ціна помилки з кожною секундою зростає.

За п’ять хвилин до завершення гри Сорокін у Цетуса з інтервалом у кілька десятків реагує на два складні удари рятівників, де особливо небезпечним був удар Панченка.

За дві хвилини до фінальної сирени команди обмінялися гострими атаками, які могли вирішити долю зустрічі. Далі у грі такі моменти ще не раз виникали, але рахунок змінився лише раз і на користь Цетуса за соті долі секунди до фінальної сирени.